Άση Μπήλιου: «Η οικονοµική κρίση σαφώς δεν βοηθά την τηλεόραση»
Media

Άση Μπήλιου: «Η οικονοµική κρίση σαφώς δεν βοηθά την τηλεόραση»

Για το κατά πόσο η εκπομπή της είναι αυτό ακριβώς που ήθελε να κάνει μιλάει η Άση Μπήλιου η οποία κοιτάει την τηλεόραση από... αστρολογική σκοπιά! Διαβάστε τι είπε....

Η εκπομπή σου στο Star είναι αυτό που ήθελες;

Είναι πραγµατικά αυτό που ήθελα! Ακόµη και από το σκηνικό, αν κάποιος παρατηρήσει τα προηγούµενα χρόνια την εκποµπή µου στον Alpha, καταλαβαίνει αµέσως µια τεράστια διαφορά. Οι άνθρωποι του Star βοήθησαν πάρα πολύ να αναβαθµιστεί η εικόνα της εκποµπής. Με βοήθησαν πολύ να υλοποιηθεί η ιδέα µου µε τα «σκετσάκια» και φρόντισαν περισσότερο την παραγωγή σε αυτό το κοµµάτι. Οπότε ως εικόνα είναι σίγουρα αυτό που ήθελα. Από εκεί κι έπειτα, εννοείται ότι είναι µια εκποµπή τον µήνα. ∆εν είναι ακριβώς ένα ραντεβού µε τον κόσµο. Στη δεδοµένη φάση, αυτό είχα αποφασίσει να κάνω και από του χρόνου βλέπουµε.

Αστρολογικά υπάρχει εξήγηση για το ότι η τηλεόραση δεν διανύει την καλύτερή της περίοδο;

Η τηλεόραση δεν είναι ξεκοµµένη από την ελληνική πραγµατικότητα. ∆εν γίνεται σε ένα κράτος που υπάρχει κατάντια σε πολλούς και βασικούς τοµείς η τηλεόραση να ανθεί. Η οικονοµική κρίση σαφώς δεν βοηθά την τηλεόραση. Χρειάζονται χρήµατα για να γίνουν παραγωγές, αλλά ακόµη και να γίνουν παραγωγές µε λίγα χρήµατα δεν θα έχουν το ανάλογο αποτέλεσµα. Επίσης, επειδή γνωρίζουν ότι υπάρχει αυτή η κατάσταση, δεν ρισκάρουν κιόλας, γιατί φοβούνται µια αποτυχία. Οι άνθρωποι της τηλεόρασης δεν είναι πλέον ανοιχτοί, όσο τουλάχιστον ήταν από τη δεκαετία του ’90 µέχρι το 2007 που ξεκίνησε η κρίση. Οπότε δεν θα έβλεπα κάτι καλύτερο για την κατάσταση της τηλεόρασης, µε την έννοια ότι πρέπει να αρχίσουν να πηγαίνουν κι άλλα πράγµατα καλύτερα. Εχουν γίνει πάρα πολλά λάθη και το τοπίο µε τις άδειες τα τελευταία δύο χρόνια δηµιουργεί πολύ µεγάλη σύγχυση. Μην ξεχνάµε και το ίντερνετ, το οποίο παίζει κι αυτό καθοριστικό ρόλο. Πλέον δεν θα στηθεί κανένας για να δει µια εκποµπή, κάτι που γινόταν πριν από δέκα χρόνια.

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved