Εβελίνα Παπούλια: Το "όχι" στην πρόταση που της είχε γίνει να παίξει στη σειρά Σ’ αγαπώ - Μ' αγαπάς
Media

Εβελίνα Παπούλια: Το "όχι" στην πρόταση που της είχε γίνει να παίξει στη σειρά Σ’ αγαπώ - Μ' αγαπάς

Δεν είναι μόνο ο Θοδωρής Αθερίδης που βρέθηκε στην παλαιότερη επιτυχημένη σειρά του ΜΕGΑ “Σ'αγαπώ - Μ'αγαπάς” από σπόντα, το ίδιο συνέβη και με τη Δήμητρα Παπαδοπούλου!

Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού Full Life, το αρχικό καστ, όπως το είχαν εμπνευστεί οι δημιουργοί και ο παραγωγός της σειράς, ήθελε για πρωταγωνιστές τον Κώστα Κόκλα ζευγάρι με την Εβελίνα Παπούλια.

Αρχικά, ούτε καν είχε κεράσει από το μυαλό τους το δίδυμο «Αθερίδη - Παπαδοπούλου». Την πρόθεση των δημιουργών της σειράς μετά από χρόνια αποκαλύπτει στο περιοδικό η ίδια η Εβελίνα Παπούλια

«Για το μόνο που έχω μετανιώσει για δουλειά που αρνήθηκα στο παρελθόν είναι ότι έπεσα έξω λέγοντας "όχι" στην πρόταση που μου είχε γίνει να παίξω στη σειρά Σ’ αγαπώ - Μ' αγαπάς τον ρόλο που αργότερα τον πρότειναν στη Δήμητρα Παπαδοπούλου. Εκείνη όμως ξέρει να γράφει, το ίδιο και ο Αθερίδης. Έτσι εκείνο το απαίσιο, τραγικό και απογοητευτικό σενάριο που είχαν προτείνει σ' εμένα και εννοείται πως αμέσως είχα αρνηθεί, στα δικά τους χέρια διορθώθηκε και αναβαθμίστηκε, καθώς ήξεραν πώς να το δουλέψουν και να το απογειώσουν, αφού και οι δύο έχουν εξαιρετική πένα!...»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved