Σταύρος Σβήγκος: «Οι «Μήτσοι» έχουν μείνει πιστοί σ' αυτό που όλοι είχαμε αγαπήσει τότε»
Media

Σταύρος Σβήγκος: «Οι «Μήτσοι» έχουν μείνει πιστοί σ' αυτό που όλοι είχαμε αγαπήσει τότε»

Για τη συνεργασία του με τον Λάκη Λαζόπουλο στους «Δέκα μικρούς Μήτσους» και πώς είναι οι σχέσεις τους, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Σταύρος Σβήγκος.

Πώς προέκυψε η συνεργασία;
«Η συγκεκριμένη συνεργασία προέκυψε πολύ ξαφνικά. Μια μέρα με πήρε τηλέφωνο ο Λάκης Λαζόπουλος και μου είπε ότι έχει έναν ρόλο για εμένα και, γενικότερα, ότι με θέλει στους Μήτσους».

Πώς είναι ή συνεργασία με τον Λάκη; «Με τον Λάκη έχουμε ξανασυνεργαστεί στο παρελθόν. Με εμπιστεύτηκε κατευθείαν σ' αυτό το εγχείρημα, δίνοντας μου το κείμενο και την επιλογή να το σχολιάσω. Είναι κάτι πολύ «ζωντανό» όλο αυτό. Παίζεις και περνάς ωραία γιατί όλο βασίζεται στον αυθορμητισμό του καθενός»

Όταν σου έγινε η συγκεκριμένη πρόταση, είχες δεύτερες σκέψεις; «Ήξερα ότι θα γίνει η συγκεκριμένη δουλειά πριν με πάρει τηλέφωνο ο Λάκης. Μέσα μου το είχα κρίνει. Ο Λάκης είναι πολύ καλός σ' αυτό που κάνει, οπότε γιατί να μην το αναβιώσει; Στην προκειμένη περίπτωση, οι «Μήτσοι» έχουν μείνει πιστοί σ' αυτό που όλοι είχαμε αγαπήσει τότε και είναι πολύ καλή συνέχεια. Δεν έχει αλλάξει τίποτα. Είναι μια ωραία σάτιρα που λείπει από την τηλεόραση για συγκεκριμένα», λέει ο ηθοποιός στο Mytv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved