Μάγκυ Ταμπακάκη: «Δεν είμαι άνθρωπος που αγκαλιάζει, είμαι πολύ σκληρή με τις κινήσεις μου»
Media

Μάγκυ Ταμπακάκη: «Δεν είμαι άνθρωπος που αγκαλιάζει, είμαι πολύ σκληρή με τις κινήσεις μου»

Τέτοια αμφισβήτηση δεν έχει δεχτεί άλλος παίκτης στο MasterChef.

Οι φανατικοί του σόου την έβαλαν να λογοδοτήσει για την οικειοθελή αποχώρηση της όταν αρρώστησε το 3χρονο παιδί της και για τη μετέπειτα επανένταξη της στο σόου, για την ηλικία της, για τη συμμετοχή της στο ιταλικό MasterChef, για το ψυχρό ύφος της, αλλά και για την υπερβολική αυτοπεποίθηση της. Καμιά φορά όμως τα φαινόμενα απατούν.

Μάγκυ, γιατί χαιρέτησες τόσο ψυχρά τους κριτές στην αποχώρηση σου;
«Κατ' αρχάς, δεν περίμενα ότι θα φύγω. Όταν ο Σωτήρης Κοντιζάς μου είπε κατ' αυτόν τον τρόπο ότι φεύγω από το παιχνίδι, έμεινα άφωνη, είχα θολώσει, δεν έβλεπα μπροστά μου και ήθελα να φύγω τρέχοντας. Υπήρχε απόλυτη σιωπή, περίμενα να με καθοδηγήσουν τι θα κάνω, οπότε τους πλησίασα για να τους χαιρετήσω. Αν είχα νιώσει ότι ήθελαν να με αγκαλιάσουν, αλήθεια θα τους αγκάλιαζα. Αλλά έβλεπα απέναντι μου τρεις ψυχρούς κριτές και μέσα μου πίστευα ότι ήταν θυμωμένοι μαζί μου και δεν ήθελαν να με αγκαλιάσουν. Γενικά, όμως, δεν είμαι άνθρωπος που αγκαλιάζει, είμαι πολύ σκληρή με τις κινήσεις μου»

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, πάντως, έκανε μια κίνηση σαν να ήθελε να σε αγκαλιάσει. «Ναι, όταν είδα το βίντεο, συνειδητοποίησα ότι έκανα μεγάλη χαζομάρα. Ήταν κρίμα γιατί την είχα ανάγκη μια αγκαλιά»

Πριν από την αποχώρηση σου, σε είδαμε μία να κλαις, μία να γελάς. Τι έπαθες;
«Σίγουρα δεν ήμουν καλά ψυχολογικά. Είχα εκνευριστεί που είχα βγάλει ένα τόσο άσχημο πιάτο, το πιάτο με την κακαβιά. Εκείνη την ώρα τα έβαζα και με τον ίδιο μου τον εαυτό, έλεγα «γιατί επέτρεψες στην κακή σου ψυχολογία να σου βάλει τρικλοποδιά;»

Γιατί όταν αποχώρησες έγραψες γράμμα μόνο, στον Τιμολέοντα; Δεν ήθελες να χαιρετήσει τους υπόλοιπους; «Έτσι ένιωθα. Κατ' αρχάς, δεν ήθελα καν να αφήσω γράμμα, ήθελα να φύγω τρέχοντας. Με τα παιδιά είχαμε ήδη χαιρετηθεί πριν φύγω από το σπίτι σε περίπτωση που δεν τα ξαναλέγαμε. Οπότε το γράμμα γράφεται καθαρά για τηλεοπτικούς λόγους. Ήθελαν λοιπόν να τους χαιρετήσω και on camera»

Μήπως δεν τους χωνεύεις;
«Δεν ήταν ότι δεν τους χώνευα γιατί πέραν του παιχνιδιού είχαμε μια χαρά σχέση. Θα ήμουν, όμως, υποκρίτρια αν έγραφα σε όλους γράμμα και τους έλεγα «πόσο θα μου λείψετε» κ.λπ., γιατί δεν θα έφευγα για τον πόλεμο. Δεν είμαι και από τους πιο γλυκούς ανθρώπους εκεί έξω, οπότε θα ήταν υπερβολικό σε σχέση με το πώς είμαι στην πραγματικότητα. Ήμουν απόλυτα αληθινή, αλλά το πληρώνω», λέει η ίδια στο Down Town.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved