Μαρία Χάνου: «Οι γονείς μου δεν με αντιμετωπίζουν με αυστηρότητα»
Media

Μαρία Χάνου: «Οι γονείς μου δεν με αντιμετωπίζουν με αυστηρότητα»

Η Μαρία Χάνου είναι κόρη του Ταξιάρχη Χάνου και της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, οπότε δεν θα μπορούσε να μην γίνει... ηθοποιός. 

Η νεαρή κοπέλα μπήκε στην «Μουρμούρα» και μιλάει για την απόφασή της ν' ασχοληθεί με την υποκριτική, αλλά και για την συμμετοχή της στην επιτυχημένη σειρά του Alpha.

Όταν πρωτοδιαβάσατε το σενάριο και το ρόλο, ποιες σκέψεις ξεγλίστρησαν στο μυαλό σας;

«Διαβάζοντας, για πρώτη φορά το σενάριο -εννοώ... τρίτη, γιατί από τη χαρά και την αγωνία μου την πρώτη δεν καταλάβαινα τι διάβαζα- γεννήθηκαν μέσα μου εικόνες γι' αυτούς τους χαρακτήρες. Προσπάθησα να τους φανταστώ».

Τι σχόλια ακούτε από τον κόσμο;

«Με χαρά μου διαπιστώνω πως και το κοινό που παρακολουθεί και αγαπάει χρόνια αυτή τη σειρά μας έχει αγκαλιάσει και βλέπει με συμπάθεια κι εμάς, αλλά και το ζευγάρι των Άννας Κουτσαφτίκη και Σπύρου Τσεκούρα».

Τι καθόρισε την επιλογή σας να γίνετε ηθοποιός;

«Μέσα στο μυαλό μου, εκεί γύρω στα δεκαοκτώ, το θέατρο φαινόταν να είναι η μόνη μου επιλογή και η μόνη μου επιθυμία. Κι ακόμα είναι...».

Ποιος είναι πιο αυστηρός κριτής από τους δύο γονείς σας;

«Δεν με αντιμετωπίζουν με αυστηρότητα. Σαν δύο άνθρωποι που με αγαπούν, θα μου πουν τη γνώμη τους και θα με στηρίξουν με τις συμβουλές τους».

Θα επιλέγατε να ασκήσετε την υποκριτική, εκτός συνόρων;

«Με τη θεατρική μας ομάδα, την Εταιρία Θεάτρου Θέση, ταξιδεύουμε σε μέρη του εξωτερικού με τις παραστάσεις μας και είναι μία συναρπαστική εμπειρία. Προς το παρόν, όμως, το να μείνω μόνιμα σε μία άλλη χώρα δεν είναι στα σχέδια μου» είπε στον Τηλεθεατή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved