«Βιοπαλαιστής» σε νέα κωμική σειρά ο Μαυρόπουλος

«Βιοπαλαιστής» σε νέα κωμική σειρά ο Μαυρόπουλος

Ο Δημήτρης Μαυρόπουλος θα συμμετέχει στην νέα κωμική σειρά «Συγκάτοικοι στη φτώχεια» που είναι στα σκαριά. Έπειτα από δύο χρόνια απουσίας από τη μικρή οθόνη, ο ταλαντούχος ηθοποιός πρόκειται να επιστρέψει με την κωμωδία που διεκδικούν δύο μεγάλα ιδιωτικά κανάλια.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, ο καλλιτέχνης ταξίδεψε στην Κύπρο, όπου γύρισε ένα πιλοτικό επεισόδιο της νέας σειράς του Σπύρου Τσάμη, ο οποίος είχε υπογράψει μαζί με τον Ανδρέα Γεωργίου τη δημοφιλή σειρά του ΑΝΤ1 «Μπρούσκο».

Πρόκειται για μια δυνατή μαύρη κωμωδία με πολλαπλά μηνύματα που αφορούν την ευτυχία και το νόημα της ζωής. «Ο ήρωας που υποδύομαι είναι ένας πλούσιος επιχειρηματίας, που ο αδερφός του τον αφήνει να ξεπέσει οικονομικά. Δεν το κάνει με δόλο όμως. Σκοπός του είναι να τον οδηγήσει ξανά στο μεροκάματο και στη βιοπάλη, ώστε να καταλάβει την άσωτη και σπάταλη ζωή του και ν' αλλάξει συνειδητά προς το καλύτερο, καθώς δεν κάνει κακό μόνο στον εαυτό του, αλλά και στους γύρω του. Με λίγα λόγια, έχουμε να κάνουμε με έναν ανώριμο και ανεύθυνο άνθρωπο» λέει ο Δημήτρης Μαυρόπουλος και συνεχίζει με περισσότερες πληροφορίες για το σίριαλ.

«Αυτό που έμαθα από την παραγωγή είναι ότι η σειρά θα προβληθεί σε Ελλάδα και Κύπρο. Το σενάριο είναι βασισμένο σε ξένο σίριαλ και θα προσαρμοστεί στα ελληνικά δεδομένα. Τα πρώτα σενάρια που ήρθαν στα χέρια μου, το πρώτο δείγμα δουλειάς, είναι καλό και έντιμο. Υπάρχει μια κρυμμένη τρυφερότητα στα κίνητρα του μεγάλου αδερφού προς τον μικρότερο» αναφέρει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στους «Συγκάτοικους στη φτώχεια» θα παίξει μια πλειάδα αγαπημένων ηθοποιών όπως οι Ευθύμης Ζησάκης, Αννα Μονογιού, Γιώργος Ζένιος, Αχιλλέας Γραμματικόπουλος και Τόνυ Δημητρίου.

Σε ερώτηση για το έλλειμμα ελληνικής μυθοπλασίας που παρουσιάζεται στην εγχώρια μικρή οθόνη και την πληθώρα από ριάλιτι, ο ηθοποιός σχολιάζει: «Είναι φοβερό να έχουμε στη χώρα μας εξαιρετικούς σεναριογράφους, σκηνοθέτες, τεχνικούς, ηθοποιούς και τα κανάλια να αγοράζουν τουρκικά σίριαλ επειδή είναι πιο φθηνά. Τι επιτυγχάνουμε μέσα στην οικονομική κρίση; Μεγαλύτερη ανεργία; Δεν μπορώ να φανταστώ ότι ο Έλληνας τηλεθεατής ανακάλυψε τα τελευταία χρόνια να μαγειρεύει. Αν μη τι άλλο, όλη η Ελλάδα σφύζει από ωραία και μερακλίδικα ταβερνάκια και οι περισσότερες Ελληνίδες μάνες μαγειρεύουν υπέροχα και το περνάνε το μεράκι αυτό και στα παιδιά τους. Μάλλον κάτι άλλο... μαγειρεύεται με το επίπεδό μας, αλλά και με την τηλεθέαση. Ο κόσμος που ερχόταν να μας δει στην κωμική παράσταση «Δείπνο ηλιθίων» μάς έλεγε ότι δεν μπορεί να βλέπει άλλα ριάλιτι. Έχουν άλλη άποψη, αναζητούν άλλο χιούμορ. Δεν είναι τυχαίο που οι περισσότερες θεατρικές κωμωδίες πήγαν πολύ καλά φέτος. Και πραγματικά χαίρομαι που η παράστασή μας θα πάει περιοδεία στην Ελλάδα και θα έρθουμε σε επαφή με τους ανθρώπους της περιφέρειας. Με τον Σπύρο Παπαδόπουλο περάσαμε μια καταπληκτική σεζόν και συνεχίζουμε».

GALLERY

ΔΕΣ ΤΗ GALLERY