Χάρης Χριστόπουλος: «Στο παιχνίδι ο σκοπός είναι η αποπλάνηση...»
Media

Χάρης Χριστόπουλος: «Στο παιχνίδι ο σκοπός είναι η αποπλάνηση...»

Το... παιχνίδι της αγάπης είναι το νέο τηλεοπτικό βήμα του Χάρη Χριστόπουλου. Ο παρουσιαστής του Game of love «ανοίγει τα χαρτιά του».

«Είναι αυτό που λέει και ο τίτλος... Τέσσερα ζευγάρια και έξι εργένηδες μπερδεύονται μεταξύ τους, χωρίς κανένας να ξέρει την ταυτότητα τους και όλοι φλερτάρουν με όλους. Προσπαθούν να αποπλανήσουν ο ένας τον άλλον και να αποπλανηθούν. Σε αυτό το σημείο δοκιμάζεται στα όρια η αγάπη τους, το πάθος, τα νεύρα, η ανασφάλειά τους και η εμπιστοσύνη τους» τόνισε στο 7 Μέρες TV.

-Δεν είναι λίγο τολμηρό το θέαμα αυτό για μία συντηρητική κοινωνία, όπως η ελληνική;

«Εδώ έχουμε να κάνουμε και με ζευγάρια… Συντηρητική κοινωνία δεν είμαστε, θα διαφωνήσω. Είμαστε μια ευρωπαϊκή κοινωνία και μάλιστα πιο μπροστά από άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Συνηθίζουμε να το λέμε αυτό, ότι είμαστε συντηρητικοί, αλλά στην πραγματική ζωή δεν είμαστε. Όλοι ζούμε αρμονικά μεταξύ μας...»

-Δηλαδή είναι εύκολο να βλέπουμε το σύντροφο μας να φλερτάρει ή να ερωτοτροπεί με ένα τρίτο πρόσωπο;

«Στο παιχνίδι ο σκοπός είναι η αποπλάνηση... Επίσης, ο νικητής κερδίζει ένα μεγάλο χρηματικό έπαθλο. Οι άνθρωποι που συμφωνήσαν να μπουν εδώ θέλουν να ζήσουν αυτή την εμπειρία, θέλουν να δουν να δοκιμάζεται η αντοχή τους απέναντι στο σύντροφο τους. Φυσικά υπάρχει όριο και τα όρια του καθενός είναι σχετικά…»

-Το τηλεοπτικό κοινό πιστεύετε ότι μπορεί να το αποδεχτεί αυτό;

«Νομίζω ότι μετά τη «Στιγμή της αλήθειας» και το «Ερωτοδικείο», είναι πάρα πολύ ώριμο. Θα σας πω ότι στο κάστινγκ έχουμε επιλέξει ανθρώπους που πραγματικά μας έχουν ενθουσιάσει. Η νέα γενιά είναι πολύ απελευθερωμένη και ξέρουν καλά οι νέοι άνθρωποι να προστατεύουν τον εαυτό τους και την καρδιά τους, τα συναισθήματα τους. Αυτό το διαπιστώνω καθημερινά στα γυρίσματα.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved