Χάρης Χριστόπουλος: «Λειτουργώ απέναντι στους παίκτες και σαν σεξολόγος και σαν ψυχαναλυτής»
Media

Χάρης Χριστόπουλος: «Λειτουργώ απέναντι στους παίκτες και σαν σεξολόγος και σαν ψυχαναλυτής»

Ο Χάρης Χριστόπουλος μοιράζεται τις μέχρι στιγμής εμπειρίες του από τα γυρίσματα του Game of love που θα δούμε σε λίγο καιρό στις οθόνες μας.

«Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί συμμετέχω στα γυρίσματα, ακόμη και όταν δεν παρουσιάζω, είμαι παρών off camera. Έχουμε αναπτύξει μια καταπληκτική σχέση με τους παίκτες, με εμπιστεύονται. Θα ήταν ενδιαφέρον να τραβήξει μια κάμερα τις συζητήσεις που γίνονται μεταξύ μας τα βράδια και επειδή λειτουργώ απέναντι τους και σαν σεξολόγος και σαν ψυχαναλυτής, αλλά και ως μεγαλύτερός τους, καθώς εύλογα έχω περισσότερες εμπειρίες, απαντώ στα ερωτήματα τους σχετικά με το ερωτικό στοιχείο» τόνισε στο 7 Μέρες TV.

-Ποια είναι η πιο προχωρημένη συμβουλή που δώσατε σε κάποιον από τους παίκτες;

«Γιώργο, δεν είναι αυτό που νομίζεις» (γέλια). Η ιδανική απάντηση για όλες τις δύσκολες καταστάσεις... (γέλια) Για να σοβαρευτούμε, όμως, τους είπα πως όλοι οι άνθρωποι έχουμε φαντασιώσεις, οι οποίες τροφοδοτούν τον έρωτα που μέσα στο πέρασμα του χρόνου εξασθενεί. Η σχέση γίνεται μεν συμβατική, αλλά υπάρχει η αγάπη που είναι πιο ουσιαστικό συναίσθημα. Ωστόσο, όλοι θέλουμε να ξαναζήσουμε τον πρώτο καιρό που φτερούγιζε η καρδιά μας και ερεθιζόμασταν στο άγγιγμα του συντρόφου μας, επομένως οι ίδιοι έχουν την ευκαιρία να ζήσουν στην πραγματικότητα μια φαντασίωση.»

-Θα λαμβάνατε μέρος σε ένα τέτοιο πρόγραμμα;

«Ναι. Μου αρέσουν οι προκλήσεις. Επίσης μου αρέσει να κερδίζω στη ζωή. Αν όντως πήγαινα στο κάστινγκ, θα τα έπαιζα όλα για λα. Αυτό εφόσον φτάνατε στο κάστινγκ..."

-Όμως θα σκεφτόσασταν να πάτε, όταν θα βλέπατε το τρέιλερ σε κάποιο κανάλι;

"Είναι λίγο υποθετικό αυτό που μου λέτε... Είναι προκλητικό το κόνσεπτ... Εάν δεν ήμουν τόσο συντηρητικός, θα πήγαινα. Η κοινωνία μας είναι απελευθερωμένη βέβαια και συνυπάρχουν άνθρωποι με διαφορετικές προτιμήσεις στον έρωτα, χωρίς να δημιουργούνται θέματα...»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved