Χάρης Χριστόπουλος: «Πιστεύω ακράδαντα ότι είμαστε προχωρημένη κοινωνία»
Media

Χάρης Χριστόπουλος: «Πιστεύω ακράδαντα ότι είμαστε προχωρημένη κοινωνία»

Ο Χάρης Χριστόπουλος θα είναι ο παρουσιαστής του Game Of Love. Ενός ριάλιτι… αγάπης. Η κτητικότατα είναι στοιχείο του έρωτα... Τι πιστεύει;

«Φυσικά υπάρχει η κτητικότητα στον έρωτα, αλλά οι σχέσεις εξελίσσονται. Στην εποχή μας είναι πιο ελεύθερες και δεν στέκονται σε κλασικές συμβάσεις και νόρμες. Μιλάμε όμως για κάποιες ιδιαιτερότητες στο σεξ. Η πλειονότητα δεν ακολουθεί τέτοιες τάσεις. Πιστεύω ακράδαντα ότι είμαστε προχωρημένη κοινωνία. Φυσικά, λόγω Ορθοδοξίας και επειδή η χώρα μας βρίσκεται στη Νοτιοανατολική Ευρώπη και πρόκειται για πατριαρχική κοινωνία, υπάρχει μια κάλυψη, αλλά η νέα γενιά δεν έχει καμία σχέση με τις προηγούμενες, γιατί είναι πολύ απελευθερωμένη. Ο συντηρητισμός συναντιέται πιο έντονα σε γενιές από το '80 και πίσω» τόνισε στο 7 Μέρες TV.

-Όμως η νέα γενιά θεωρείται πιο συντηρητική από τη γενιά των 90's...

«Στο θέμα του σεξ και του έρωτα, επειδή έχουν μεγαλώσει με μια εικονική πραγματικότητα, πράγματι τα πράγματα γίνονται πολύ πιο επιδερμικά. Δεν εμπλέκεται πολύ το συναίσθημα, είναι καθαρά σεξουαλικοί. Αυτό δεν συνέβαινε στις γενιές μας. Εμείς πάντα βάζαμε πάρα πολύ συναίσθημα μέσα.»

-Πώς αποφασίσατε να παρουσιάσετε ένα τόσο προχωρημένο κόνσεπτ;

«Θα μπορούσε κάποιος άλλος να το κάνει καλύτερα από μένα; (γέλια) Λατρεύω τους ανθρώπους και ειδικά τις γυναίκες. Είμαι φωτογράφος μόδας και απαθανατίζω γυναίκες, ντυμένες ή γυμνές, εδώ και 30 χρόνια. Ακούω τις γυναίκες, τις καταλαβαίνω και θαυμάζω απεριόριστα τη φυσική ομορφιά του κορμιού. Για μένα δεν υπάρχει ντροπή ή ταμπού στο γυμνό. Είμαι υπέρμαχος του έρωτα και θα σας αποκαλύψω ότι αυτοπροτάθηκα για να το παρουσιάσω. Οταν διάβασα το κόνσεπτ, ήταν επάνω μου ακριβώς... Πέρα από το σωματικό, με ενδιαφέρει και το εγκεφαλικό κομμάτι των σχέσεων, μου αρέσουν οι συζητήσεις γύρω από το θέμα και είμαι βαθιά συναισθηματικός άνθρωπος. Το συναίσθημα παίζει τεράστιο ρόλο για μένα, για αυτό δημιουργώ εικόνες. Μια εικόνα αν δεν σου προκαλεί αισθήματα δεν είναι ωραία εικόνα.»

-Θα δούμε έντονα συναισθήματα στο «Game of love»;

«Εννοείται, θα δούμε θυμό, ζήλια, έκρηξη, έκσταση, πάθος, χιούμορ...»

- Υπάρχουν παίκτες που έχετε ήδη ξεχωρίσει και πιστεύετε ότι θα τραβήξουν το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού;

«Εννοείται. Αν δεν υπήρχε αυτό, δεν θα έβγαινε και στον αέρα το σόου.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved