MasterChef 2: Ο τελικός θα είναι… ανατρεπτικός
Media

MasterChef 2: Ο τελικός θα είναι… ανατρεπτικός

Μια γεμάτη εβδομάδα επεισοδίων έχει απομείνει μέχρι τον τελικό του «MasterChef», το οποίο μέχρι τώρα έχει αποδειχθεί αρκετά ανατρεπτικό και... έτσι θα συνεχίσει. Αυτό σημαίνει πως όσα θα δούμε δεν θα ακολουθήσουν τη συνηθισμένη ροή των προηγούμενων κύκλων, αλλά θα περιλαμβάνουν μπόλικες εκπλήξεις.

Κατ' αρχάς, βλέπουμε ήδη πως οι αποχωρήσεις γίνονται πιο τακτικές, ώστε να φτάσουμε σύντομα στους «εκλεκτούς» του τελικού. Αυτοί θα αναδειχθούν από μια πρωτόγνωρη διαδικασία, η οποία θα περιλαμβάνει τρία ταξίδια στο εξωτερικό! Πιο συγκεκριμένα, μέχρι τον μεγάλο τελικό, ο οποίος θα προβληθεί τη Δευτέρα 7 Μαΐου, οι εναπομείναντες παίκτες θα ταξιδέψουν σε Αγγλία, Ισπανία και Ιταλία, όπου και θα υποβληθούν σε δύσκολες δοκιμασίες με τη συνεργασία κορυφαίων σεφ.

Οι νικητές θα περάσουν στο επόμενο στάδιο και θα φτάσουν ένα βήμα πιο κοντά στο όνειρο τους, δηλαδή στο να κατακτήσουν τον τίτλο του Έλληνα «MasterChef» και το έπαθλο που τον συνοδεύει. Σύμφωνα με το 7 Μέρες TV οι δύο που τα καταφέρνουν και αναμετρώνται μαγειρικά στον τελικό είναι ο Τιμολέων και ο Χρήστος -ένας τελικός, το διαγωνιστικό κομμάτι του οποίου έχει ήδη γυριστεί.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved