Reality για συνταξιούχους διά χειρός Οµηρου Ευστρατιάδη!
Media

Reality για συνταξιούχους διά χειρός Οµηρου Ευστρατιάδη!

Reality για συνταξιούχους διά χειρός Όμηρου Ευστρατιάδη!

Η οικονοµική κρίση στη χώρα µας γεννά ιδέες ακόµη και για shows µε πρωταγωνιστές άτοµα της τρίτης ηλικίας, που δεν τους φτάνει η σύνταξή τους για να τα βγάλουν πέρα και αναζητούν εναγωνίως άλλες λύσεις...

Μιλάµε για την ευπαθή πλέον οµάδα των συνταξιούχων, που συνεχίζει να πλήττεται σοβαρά από την ύφεση και θα αποτελέσει το «έµψυχο υλικό» µιας νέας εκποµπής, η οποία βρίσκεται στα σκαριά και τιτλοφορείται «Χωρίς κουφέτα».

Το ανατρεπτικό πρόγραµµα φέρει την υπογραφή του δαιµόνιου σκηνοθέτη και δηµιουργού cult εκποµπών Οµηρου Ευστρατιάδη, ο οποίος έπειτα από καιρό επιστρέφει δριµύτερος στην TV.

Ποιο είναι όµως το concept αυτού του πρωτότυπου reality;

«Να γνωρίσει συνταξιούχους, άνδρες και γυναίκες, µε σκοπό να ενώσουν τις συντάξεις τους, για να µπορέσουν να ζουν µαζί µια πιο άνετη ζωή!» αποκαλύπτει στην «Εspresso» ο γνωστός σκηνοθέτης, που µαζί µε το επιτελικό στέλεχος και δηµιουργό πάρα πολλών εκποµπών της ελληνικής τηλεόρασης Ράνια Ματαφιά ετοιµάζει την εν λόγω εκποµπή για το νέο τηλεοπτικό κανάλι του Φίλιππου Βρυώνη.

«Ακόµη δεν έχουµε καταλήξει στην παρουσιάστρια. Πάντως, θέλουµε να βγάλουµε ένα φρέσκο τηλεοπτικό πρόσωπο και αυτό πιθανολογείται να είναι η Αντελίνα Τελώνη. Προς το παρόν η εκποµπή ετοιµάζεται πυρετωδώς µε ένα πολύ αξιόλογο επιτελείο συνεργατών σε όλα τα επίπεδα» συµπληρώνει.
«Εδώ δεν θα έχουµε να κάνουµε µε ανθρώπους που θέλουν να παντρευτούν -γι’ αυτό η εκποµπή µας λέγεται “Χωρίς Κουφέτα”-, αλλά µε εκείνους κι εκείνες που επιθυµούν να γίνονται ζευγάρια ενώνοντας τις συντάξεις τους. Εµείς, βέβαια, δεν θα παρεµβαίνουµε από κει και πέρα, δηλαδή τι θα κάνουν στην κοινή τους ζωή. Ο ρόλος µας θα αρχίζει και θα τελειώνει στην τηλεοπτική τους γνωριµία ή, αν θέλετε, στο τηλεοπτικό προξενιό, που θα γίνεται on air, και από κει και πέρα είναι δικό τους θέµα πώς θα απολαµβάνουν τις συντάξεις τους και ο τρόπος που θα διαχειρίζονται το εισόδηµά τους. Και για να δούµε και λίγο χιουµοριστικά το θέµα, θα... παντρεύουµε συντάξεις για το καλό των ανθρώπων!».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved