Όμηρος Ευστρατιάδης: «Χρωστάω στην Εφορία λόγω των “πέτσινων” επιταγών που µου έδιναν στο Αlter»
Media

Όμηρος Ευστρατιάδης: «Χρωστάω στην Εφορία λόγω των “πέτσινων” επιταγών που µου έδιναν στο Αlter»

Τον τελευταίο καιρό ο Όμηρος Ευστρατιάδης πρωταγωνίστησε σε δηµοσιεύµατα που τον ήθελαν να χρωστάει το υπέρογκο ποσό των 8.670.000 ευρώ στο ∆ηµόσιο, αλλά και να χωρίζει κιόλας από τη γυναίκα του Καλλιόπη (Πόπη) ∆ηµητριάδη.

Ο σκηνοθέτης, αρκετά ενοχληµένος, σπάει τη σιωπή του και πρώτη φορά µιλάει στην «Espresso» γι' αυτό το θέµα.

«∆εν είµαι κακοπληρωτής της Εφορίας, αλλά είµαι ένα µεγάλο θύµα του Alter κι αυτά τα χρήµατα που φαίνεται να χρωστάω είναι χρήµατα που δεν εισέπραξα ποτέ από το κανάλι» ξεκαθαρίζει και εξηγεί πώς έχουν τα πράγµατα:

«Τα τελευταία χρόνια στο Αlter έπαιρνα επιταγές που ήταν ακάλυπτες και όλο µου τις ανανέωναν µε σκοπό κάποια στιγµή να φτιάξουν τα πράγµατα και να τις πληρωθώ. Οµως δεν τις εισέπραξα ποτέ. Το αποτέλεσµα; Αυτή η κατάσταση µε τα χρωστούµενα του Alter δηµιούργησε στην Εφορία µια πλασµατική εικόνα για χρέη µου, που, φυσικά, όχι µόνο αδυνατώ να πληρώσω, αλλά είναι και άδικο να πληρώσω, αφού δεν ανταποκρίνεται σε χρήµατα που πήρα. Μιλάµε για “πέτσινες” επιταγές, τι οποίες για µεγάλο διάστηµα έπαιρνα µέχρι να κλείσει το κανάλι και τελικά -όπως είναι γνωστό- κι εγώ και τόσοι άλλοι εργαζόµενοι εκεί χάσαµε τα λεφτά µας».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved