Εύα Κοτανίδη: «Η τηλεόραση  πάσχει από έλλειψη φαντασίας, τόλμης και άποψης»
Media

Εύα Κοτανίδη: «Η τηλεόραση πάσχει από έλλειψη φαντασίας, τόλμης και άποψης»

Εδώ και χρόνια δεν έχει τηλεόραση και πιστεύει ότι δεν περνάει την καλύτερη της φάση, αλλά βλέπει τι γίνεται στο Ιντερνετ και φυσικά θα έλεγε «ναι» σε μια ενδιαφέρουσα πρόταση.

Ο λόγος για την Εύα Κοτανίδη.

«Βλέπω αυτά που θέλω να δω, ενημερώνομαι... Υπάρχουν υπέροχες εκπομπές και σίριαλ που κρατάνε ένα καλό επίπεδο. Όμως είναι... απελπιστικά λίγα τα καλά πράγματα. Νομίζω ότι η τηλεόραση, πάσχει από έλλειψη φαντασίας, τόλμης και άποψης. Γι' αυτό ριάλιτι όπως το Survivor (το οποίο δεν έχω δει ποτέ) έχουν επιτυχία. Γιατί είναι κάτι ζωντανό και διαφορετικό. Και είναι και παιχνίδι. Στη σχέση τηλεόρασης - κοινού, η τηλεόραση φταίει για, τα προβλήματα»

Θα έκανε κάποια αλλαγή ή κάτι τολμηρό, αν της το ζητούσαν. «Για έναν ρόλο θα έχανα ή θα έπαιρνα κιλά, θα άλλαζα το χρώμα των μαλλιών μου, στυλ κλπ. Μπορεί να έκανα και κάτι επεμβατικό, του τύπου botox , αν χρειαζόταν. Δεν θα δεχόμουν να αλλάξω αυτό που είμαι για να γίνω πιο αρεστή σε κάποιον. Είμαι ΟΚ με τον εαυτό μου. Αν άλλαζα κάτι, θα το άλλαζα γιατί το θέλω εγώ. Κάτι πιο τολμηρό; Ναι. Ολα είναι πιθανά, αρκεί να με "συναντούν" αρμονικά, ώστε να μου προκαλούντο ενδιαφέρον», λέει η ίδια στο Secret.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved