Η τηλεοπτική επιστροφή του Αλέξανδρου Ρήγα – Όλο το παρασκήνιο
Media

Η τηλεοπτική επιστροφή του Αλέξανδρου Ρήγα – Όλο το παρασκήνιο

Έχουν περάσει σχεδόν τέσσερα χρόνια, από τότε που ολοκληρώθηκε η κωμική σειρά «Τρίχες» πού έφερε την υπογραφή του Αλέξανδρου Ρήγα και προβαλλόταν στον ΑΝΤ1

Αν και όλο αυτό το διάστημα δεχόταν κρούσεις για να ετοιμάσει μια νέα σειρά, ο ίδιος είχε επιλέξει να αφοσιωθεί στα θεατρικά «χτυπήματα».

Την προηγούμενη σεζόν έκανε μια εξαίρεση αναλαμβάνοντας έναν ρόλο-κλειδί στο μουσικό τάλεντ σόου του ενώ, παράλληλα, γίνονταν συζητήσεις για περαιτέρω συνεργασία. Στο πλαίσιο αυτό, όπως αναφέρει το Mytv, είχε πέσει στο τραπέζι των συζητήσεων το σενάριο να επιστρέψει με νέα επεισόδια η κωμική σειρά αυτοτελών επεισοδίων «Κόκκινο δωματίου που προβαλλόταν τη χρονική περίοδο 2005-2008, μέσα από τη συχνότητα του Mega.

Ενώ υπήρχε θετική διάθεση και από τις δύο πλευρές, η συνεργασία δεν προχώρησε λόγω των αλλαγών και των ανακατατάξεων που έγιναν στο κανάλι. Οταν, όμως ανέλαβε το «τιμόνι» η Άλκηστις Μαραγκουδάκη, δεν θέλησε να χάσει αυτόν τον άσο κι έτσι άρχισε μια σειρά ραντεβού με τον δημιουργό, συζητώντας σε νέο επίπεδο.

Οι δύο πλευρές, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα έχουν έρθει σε συμφωνία, ώστε ο Αλέξανδρος Ρήγας να «χτυπήσει» στο δεύτερο μισό της τηλεοπτικής σεζόν 2018-2019, ενώ έχουν συζητήσει διάφορες ιδέες. Ανάμεσα σ' αυτές περιλαμβάνεται και η επαναφορά της μαύρης κωμωδίας «Τι ψυχή θα παραδώσεις, μωρή;» με νέο καστ.

Μέσα στο επόμενο διάστημα αναμένεται να ολοκληρωθούν οι συζητήσεις των δύο πλευρών και να καταλήξουν στην ιδέα στην οποία θα δώσουν σάρκα και οστά.

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved