Βίκυ Μπουζούνη: «Είναι πολύ σημαντικό να μη μας φοράει το ρούχο, αλλά να το φοράμε εμείς»
Media

Βίκυ Μπουζούνη: «Είναι πολύ σημαντικό να μη μας φοράει το ρούχο, αλλά να το φοράμε εμείς»

Η Βίκυ Μπουζούνη έχει την δική της εκπομπή στο Epsilon. Πώς προέκυψε η ιδέα του «Style rules»;

«Ήταν δική μου ιδέα, την οποία ήθελα να υλοποιήσω από τότε που ζούσα στο Λονδίνο. Η Άλκηστης Μαραγκουδάκη (Chief Content Officer του Epsilon TV) μου έδωσε την ευκαιρία και την ευχαριστώ πολύ γι' αυτό. Ο τίτλος της εκπομπής προέρχεται από το site μόδας που έχω δημιουργήσει και μέσω του οποίου προβάλλεται η ελληνική μόδα στο εξωτερικό» τόνισε στο TV Έθνος.

-Τι περιλαμβάνει η ατζέντα της εκπομπής;

«Στόχος είναι να προβάλλουμε την Ελλάδα και τη μόδα της. Με τις προτάσεις μας και μέσα από χρήσιμες συμβουλές επιδιώκουμε οι τηλεθεατές μας να αγαπήσουν τον εαυτό τους και με μικρές συμβουλές να βελτιώσουν το στυλ τους».

-Ποια Ελληνίδα θεωρείτε καλοντυμένη και ποια κακοντυμένη;

«Την κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη, την κυρία Μαριάννα Λάτση και την κυρία Κατερίνα Παναγοπούλου. Θεωρώ ότι είναι από τις πιο καλοντυμένες γυναίκες, τις οποίες μάλιστα θαυμάζω και για το έργο τους. Δεν πιστεύω ότι υπάρχουν κακοντυμένες γυναίκες, υπάρχουν μόνο γυναίκες χωρίς στυλ και προσωπικότητα Όταν έχεις προσωπικότητα, όπως είχε η Μελίνα Μερκούρη, κανείς δεν παρατηρεί το ρούχο, αφού αυτό που "κλέβει" τις εντυπώσεις είναι η λάμψη που εκπέμπεις».

-Τι είναι για εσάς μόδα;

«Η μόδα είναι κάτι που φεύγει, ενώ το στυλ είναι κάτι διαχρονικό που μας συντροφεύει για πάντα».

-Δώστε μας πέντε tips για πετυχημένες εμφανίσεις.

«Είναι πολύ σημαντικό να μη μας φοράει το ρούχο, αλλά να το φοράμε εμείς. Επίσης, να επιλέγουμε ένα όμορφο statement κομμάτι, ένα αξεσουάρ που θα μεταμορφωθεί το casual look σε glam. Ακόμη, να ντυνόμαστε βάσει της εποχής και με τα κατάλληλα υφάσματα, και τέλος να επιλέγουμε ρούχα ποιοτικά παρά ρούχα συνθετικά».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved