Survivor 2: Ο Λιανός απαντά από ποια ομάδα θα είναι ο νικητής
Media

Survivor 2: Ο Λιανός απαντά από ποια ομάδα θα είναι ο νικητής

Ο Γιώργος Λιανός φέτος μοιράζεται την παρουσίαση του Survivor μαζί με τον Σάκη Τανιμανίδη. Βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο και ζει τους παίκτες από κοντά, οπότε έχει ολοκληρωμένη άποψη.

-Αισθάνεστε ότι τη φετινή σεζόν οι κόποι σας ανταμείφθηκαν και αναγνωρίστηκε το τηλεοπτικό σας ταλέντο; Μια με το «Ελλάδα έχεις ταλέντο», μετά με το Survivor…

«Δεν είναι θέμα δικαίωσης. Πιστεύω ότι πολλές φορές το καλό αποτέλεσμα είναι θέμα σωστής συνεργασίας και δημιουργίας προϋποθέσεων. Η εταιρία με την οποία συνεργάζομαι τα έχει και τα δύο» τόνισε στο TV Kous Kous.

-Δεν μπορώ να μην σας ρωτήσω για την σκληρή κριτική που έκαναν κάποιοι σε εσάς. Πώς αντιδράτε σε όλα αυτά; Σκεφτήκατε να ακολουθήσετε το δρόμο του δικαστηρίου;

«Ο καθένας έχει το δικαίωμα της άποψης του. Απλώς δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα εσκαμμένα. Φυσικά, όταν προσπαθούμε να διασφαλίσουν κάποια πράγματα, μερικές φορές είμαστε υποχρεωμένοι να χρησιμοποιήσουμε όλα τα διαθέσιμα μέσα».

-«Μαχητές» ή «Διάσημοι»; Ποιοι είναι τελικά πιο δυνατοί;

«Είναι όλοι τους δυνατοί, είναι Survivors».

-Από ποια ομάδα πιστεύετε ότι θα βγει ο νικητής;

«Δεν μπορώ να προβλέψω κάτι τέτοιο, οι ισορροπίες αλλάζουν καθημερινά.»

-Όντως οι συνθήκες είναι σκληρές;

«Είναι πολύ σκληρές, είναι όντως το πιο δύσκολο ριάλιτι επιβίωσης.»

-Τι σας λείπει περισσότερο όλο αυτό το διάστημα;

«Τα παιδιά μου, φυσικά.»

-Το Survivor είναι τηλεοπτικό φαινόμενο, μόδα που θα περάσει όπως και άλλα πρότζεκτ ή κάτι που ήρθε για να μείνει;

«Το «Survivor» υπάρχει και πρωταγωνιστεί σε πολλές χώρες πάνω από 20 χρόνια. Είναι μια απίστευτη πρόκληση για τα όρια του κάθε παίκτη. Νομίζω ότι δεν είναι ένα πυροτέχνημα…»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved