«Η κατρακύλα των ριάλιτι θέλω να πιστεύω ότι θα έχει ένα τέλος»
Media

«Η κατρακύλα των ριάλιτι θέλω να πιστεύω ότι θα έχει ένα τέλος»

Δουλεύει χρόνια στην τηλεόραση και την «ζει από μέσα». Πώς βλέπει το τηλεοπτικό τοπίο τη φετινή σεζόν; Ο Alpha από τη μια στηρίζει την μυθοπλασία, από την άλλη οι υπόλοιποι σταθμοί ποντάρουν στα reality.

«Αν ήμουν επιχειρηματίας, θα ακολουθούσα τη γραμμή του Alpha. Η μυθοπλασία είναι ένα σοβαρό προϊόν, δίνει δουλειά σε πολύ κόσμο, φέρνει νούμερα όταν γίνεται με το σωστό τρόπο, δημιουργεί μια περιουσία στο εκάστοτε κανάλι. Η κατρακύλα των ριάλιτι θέλω να πιστεύω ότι θα έχει ένα τέλος» τόνισε ο Δημήτρης Παπανώτας στο TV Kous Kous.

-Ως τηλεθεατής τι παρακολουθείς;

«Δεν είμαι ο κλασικός τηλεθεατής, βλέπω πολλά δελτία ειδήσεων, ενημερωτικές εκπομπές, όπως τις «Ιστορίες» του ΣΚΑΪ, από μυθοπλασία αγαπώ το «Τατουάζ». Είναι μια σειρά με ενδιαφέρον, πλούσια εικόνα, εξωτερικά γυρίσματα.»

-Θεωρείς ότι η ελληνική τηλεόραση έχει ανάγκη από καινούργια και φρέσκα πρόσωπα;

«Η τηλεόραση χρειάζεται ικανότητες. Πρέπει να επιλέγονται άνθρωποι με δυνατότητες, να «χτίζονται» ως επαγγελματίες... Έχουμε δει ό,τι να 'ναι. Υπήρξαν φρέσκα πρόσωπα που από την πρώτη στιγμή φάνηκαν ότι... δεν το έχουν, γιατί δηλαδή να βρίσκονται στη μικρή οθόνη; Για να λέμε ότι έχουμε καινούργια πρόσωπα;»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved