Survivor 2: Τρομερός… πόλεμος στο Twitter με καυγά Σώζοντα - Κρητικού και ψηφοφορία! (photos+tweets)
Media

Survivor 2: Τρομερός… πόλεμος στο Twitter με καυγά Σώζοντα - Κρητικού και ψηφοφορία! (photos+tweets)

Ένας μικρός… χαμός προκλήθηκε στο τελευταίο συμβούλιο του νησιού στο Survivor 2 με τις… αποκαλύψεις του Σώζοντα για τους «Διάσημους» και την… κόντρα με τον Στέλιο Κρητικό.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε το επεισόδιο της Τετάρτης (2/5) στο γνωστό ριάλιτι επιβίωσης, καθώς οι «Διάσημοι» κατάφεραν να χάσουν το αγώνισμα της ομαδικής ασυλίας και… αναγκάστηκαν να πάνε στο συμβούλιο του νησιού, προκειμένου να επιλέξουν τους τρεις συμπαίκτες τους προς αποχώρηση.

Ωστόσο, πριν από την διαδικασία της ψηφοφορίας, ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος κατάφερε να βάλει… μπουρλότο, κάνοντας λόγο για άτομα που τον διαβάλουν, εννοώντας τον Στέλιο Κρητικό. Άμεσα ξέσπασε… καυγάς στο συμβούλιο και έπειτα από λίγη ώρα ξεκίνησε η ψηφοφορία.

Από αυτή, ο πρώτος υποψήφιος ήταν ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος, ενώ η Εύη Σαλταφερίδου έδωσε τον Στέλιο Κρητικό, καθώς δεν μπορούσε να… ψηφίσει και πάλι τον Σώζοντα, ενώ η Κατερίνα Δαλάκα επέλεξε τον Νάσο Παπαργυρόπουλο.

Μόλις ολοκληρώθηκε το συμβούλιο, το Twitter πήρε… φωτιά, με τους χρήστες να σχολιάζουν με τον δικό τους μοναδικό τρόπο τις εξελίξεις στο Survivor 2 και τον Σώζοντα με τον Στέλιο να είναι στην… κορυφή των tweets.

Διαβάστε περισσότερα στο Onsports.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved