Απίστευτη εξέλιξη στο Power of Love: Δώρος – Αθηνά το έσκασαν από το σπίτι της αγάπης
Media

Απίστευτη εξέλιξη στο Power of Love: Δώρος – Αθηνά το έσκασαν από το σπίτι της αγάπης

«Η νύφη το έσκασε» και πήρε και τον γαμπρό μαζί! Ο Δώρος Παναγίδης και η Αθηνά Χρυσαντίδου... δραπέτευσαν από τη βίλα της αγάπης και ζουν τον ερωτά τους κάπου στην Κύπρο! Ναι, καλά διαβάσατε!

Όλα άρχισαν όταν μετά το γκαλά της περασμένης Παρασκευής, που τα κορίτσια έφυγαν για ένα διήμερο στην Ελλάδα. Παράλληλα, έφυγε και ο Δώρος, αφού ζήτησε άδεια από την παραγωγή για το Σαββατοκύριακο. Το Σαββατοκύριακο πέρασε, αλλά το ζευγάρι παραμένει ακόμα εκτός παιχνιδιού... Η Αθηνά δεν επέστρεψε στην Κωνσταντινούπολη τη Δευτέρα με τις υπόλοιπες συμπαίκτριές της, το ίδιο και ο Δώρος, ο οποίος είχε ζητήσει άδεια. Λέγεται ότι το δημοφιλές τηλεζευγάρι αποφάσισε να την... κάνει και να μην επιστρέψει ύστερα από έναν παρασκηνιακό καβγά ανάμεσα στον Δώρο και τον Σωκράτη, που έγινε πριν από λίγες μέρες στη βίλα του έρωτα. Ο Σωκράτης απευθύνθηκε απαξιωτικά στον Δώρο και οι μέχρι πρότινος κολλητοί αντάλλαξαν βαριές κουβέντες. Στη μέση μπήκε και ο Πάνος Ζάρλας, ο οποίος τάχτηκε υπέρ του Σωκράτη.

Σύμφωνα με την Espresso, ο Δώρος ήταν εκείνος που πήρε την απόφαση του φευγιού και το ανακoίνωσε και στην Αθηνά, η οποία πολύ πρόθυμα δήλωσε πως θα τον ακολουθήσει. Την είδηση της αποχώρησης του πλέον δημοφιλούς ζευγαριού του Power of love, επιβεβαίωσε ο Σωκράτης με ένα live στο instagram, όταν θέλησε να ευχηθεί χρόνια πολλά στον Δώρο για τα γενέθλια του, «Χρόνια πολλά! Οπου κι αν βρίσκεσαι, να είσαι καλα!»


Αυτή η ατάκα ενίσχυσε τις φήμες που μέχρι εκείνη τη στιγμή κυκλοφορούσαν στο διαδίκτυο. Και η συνέχεια ήρθε να επιβεβαιώσει την κατάσταση: Προχθές, Πρωτομαγιά, η Αθηνά εθεάθη στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» έτοιμη να πετάξει για Κύπρο προκειμένου να βρει τον αγαπημένο της και να γιορτάσουν μαζί τα γενέθλια του.


Το αν θα επιστρέψουν ή όχι και πότε είναι καθαρά στη διακριτική τους ευχέρεια, αλλά και στη δικαιοδοσία της παραγωγής του Power of love!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved