Το συγκινητικό μήνυμα παίκτη του Nomads στην κόρη του: «Κρατώντας μου το χέρι στο νοσοκομείο...»
Media

Το συγκινητικό μήνυμα παίκτη του Nomads στην κόρη του: «Κρατώντας μου το χέρι στο νοσοκομείο...»

Η αγάπη του για την κόρη του είναι τεράστια και θέλησε να την εκφράσει μέσα από ένα πολύ τρυφερό μήνυμα που ανέβασε στο instagram το οποίο και συνόδευε την φωτογραφία του μαζί της. 

Ο λόγος για τον Λευτέρη Χατζηιωάννου ο οποίος, όπως θα θυμάστε, είχε μπει στο Nomads, το ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1 που παρουσίαζε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου τον χειμώνα που πέρασε. Πρόκειται για τον Κύπριο παίκτη ο οποίος μπήκε στα μέσα του παιχνιδιού όμως έφυγε νωρίς καθώς τραυματίστηκε σοβαρά στο πόδι και έπρεπε να επιστρέψει στην πατρίδα του για να χειρουργηθεί. Η κόρη του, Ιωάννα, ήταν εκεί για να του συμπαρασταθεί και να τον φροντίσει μετά το χειρουργείο, κάτι που ο ίδιος φυσικά και δεν ξέχασε. Είναι άλλωστε, από αυτές τις οικογενειακές στιγμές που δένουν ανθρώπους με δεσμούς αίματος. Δείτε τι έγραψε για εκείνη....

«Δίνοντάς σου τη δυνατότητα να ζήσεις ανάμεσά μας μέσα σε μία στιγμή με έκανε δυνατότερο και σοφότερο ως άνθρωποι χωρίς καν να το ξέρω. Είμαι τόσο ευτυχισμένος και περήφανος που σε έχω άγγελέ μου. Με βοήθησες να δω τη ζωή ως μία ευκαιρία να δημιουργήσω όλο και περισσότερα. Κρατώντας μου το χέρι στο νοσοκομείο κατάλαβα πόση αξία έχεις μέσα στην ψυχή σου. Ιωάννα είσαι ένα από τα καλύτερα δώρα που μου έδωσε ο Θεός. Σε αγαπώ άνευ όρων».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved