Celebrity Game Night: Γέλιο και τραγούδι στο νέο επεισόδιο
Media

Celebrity Game Night: Γέλιο και τραγούδι στο νέο επεισόδιο

Ένα ακόμη Celebrity Game Night με τον Θοδωρή Αθερίδη έρχεται στον ΑΝΤ1, το Σάββατο 5 Μαΐου στις 22.30! Αγαπημένοι celebrities θα γεμίσουν το πλατό, θα διασκεδάσουν, θα παίξουν και θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για τους παίκτες μας, αλλά και για πολύ καλό σκοπό!

Στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του ΑΝΤ1, «Κάθε παιδί, μια αγκαλιά», που στηρίζει δράσεις που αφορούν στο παιδί, τα έσοδα που θα συγκεντρώνονται από τα κέρδη των Celebrities σε κάθε επεισόδιο, θα διατίθενται για την υποστήριξη του έργου της ανεξάρτητης μη κυβερνητικής οργάνωσης, Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος.

Το Σάββατο 5 Μαΐου, θα δούμε στη μία ομάδα, τον Νίκο Κοκλώνη, την Αποστολία Ζώη και τον Ορφέα Παπαδόπουλο. Οι αντίπαλοι celebrities είναι η Ευριδίκη Βαλαβάνη, ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Μαντώ Γαστεράτου.

Το τραγούδι έχει γίνει αγαπημένη συνήθεια στο Celebrity Game Night. Αυτή τη φορά θα απολαύσουμε την Αποστολία Ζώη να ερμηνεύει αγαπημένα τραγούδια ξεσηκώνοντας κοινό και παίκτες.

Δύο ομάδες, με 3 celebrities και 1 παίκτη η κάθε μία (σύνολο 6 celebrities και 2 παίκτες), ανταγωνίζονται σε γνωστά αγαπημένα αλλά και σε ολοκαίνουρια ξεκαρδιστικά παιχνίδια!

Τα κέρδη κάθε φορά μοιράζεται ο νικητής - παίκτης με τον αντίστοιχο celebrity. Τα κέρδη από πλευράς των celebrity καλεσμένων θα διατίθενται για φιλανθρωπικό σκοπό και συγκεκριμένα για την υποστήριξη του έργου της ανεξάρτητης μη κυβερνητικής οργάνωσης, Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved