Ο Χάρης Χριστόπουλος παντρεύεται και αποκαλύπτει: «Θα παντρευτούμε το καλοκαίρι με παρεό»
Media

Ο Χάρης Χριστόπουλος παντρεύεται και αποκαλύπτει: «Θα παντρευτούμε το καλοκαίρι με παρεό»

Και ενώ βρισκόμαστε μία ανάσα πριν την μεγάλη αυριανή πρεμιέρα του «Game of love», στον ΑΝΤ1 στις 21:00 και κάθε ∆ευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη ο αγαπημένος Χάρης Χριστόπουλος σε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης αποκαλύπτει το µέρος που θα παντρευτεί αλλά και πώς θα είναι ο γάμος του με την αγαπημένη του Ανίτα Μπραντχούμπερ

Διαβάστε τι ακριβώς αποκάλυψε…

Πώς είναι η σχέση σας µε την κατά 20 χρόνια νεότερη σύντροφό σας;

∆εν µπορώ να κάνω παρέα µε συνοµηλίκους µου, κατ’ αρχάς. Επίσης, εγώ ερωτεύοµαι εγκεφαλικά. Παρόλο που ήµουν µες στα φρέσκα κορίτσια, δεν είχα σχέση σχεδόν ποτέ µε µοντέλο. Γιατί το σεξ κρατάει µισή, µια ώρα. Τις υπόλοιπες 23 ώρες τι λες; Αν δεν ερεθίζοµαι από τον εγκέφαλό της, τι να κάνω; Τα πόδια, τα κορµιά και τα στήθη τελειώνουν.

Αυτό σας συγκίνησε δηλαδή στη σύντροφό σας;

Με τη σύντροφό µου είµαι πολύ ερωτευµένος, γιατί, πέρα από το εγκεφαλικό, έχει και την οµορφιά που αρέσει σε εµένα. Εχει µια κλασική, απλή, πριγκιπική οµορφιά. ∆εν έλκοµαι ποτέ από πλούσια κάλλη και χυ-µώδη κορίτσια και όλα αυτά. ∆εν µε ενδιαφέρουν. Μου αρέσει η κοµψότητα. Θέλω τον ήρεµο χαρακτήρα της, ενώ µε συναρπάζει το βλέµµα της. Το βλέµµα επουλώνει πολλά πράγµατα.

∆εν έχετε ορίσει ηµεροµηνία γάµου…

Οχι. Επίσης, πρέπει να πω ότι µέχρι σήµερα ήµουν ενάντια στον θεσµό του γάµου. Το µότο µου στη ζωή είναι ότι είµαστε µαζί γιατί είµαστε ελεύθεροι. Θέλω να είµαι η επιλογή της κάθε πρωί που ξυπνάει. Αν κάποιο πρωί ξυπνήσει και δεν είµαι η επιλογή της, εννοείται ότι θα προχωρήσει. Θέλω να µε διαλέγει κάθε πρωί επειδή είµαι ο ξεχωριστός, είµαι ο καλύτερος από όλους όσους ξέρει. Θέλω να είναι µε τη θέλησή της µαζί µου.

Και πώς καταλήξατε στην απόφαση να παντρευτείτε;

Αν και λόγω της δουλειάς της, η Ανίτα έχει φορέσει δεκάδες νυφικά, ήταν πάντα το όνειρό της να φορέσει το δικό της. Θα γίνει όµως αυτό, γιατί κάνεις πράγµατα για ανθρώπους που αγαπάς. Τελικά εκεί φαίνεται η αγάπη. Απλώς θα γίνει τελείως ξαφνικά εκεί που δεν το περιµένω, οπότε θα είναι πολύ µεγάλη η συγκίνηση.

Ισχύει ότι θα γίνει αυτό το καλοκαίρι;

Θέλω πολύ. Μη φανταστείτε, όµως, κάτι µεγάλο. Στις διακοπές µας θα γίνει. Θα είµαστε όλοι µε παρεό. Εχω βρει και το µέρος. Είναι ένα πολύ µικρό νησί, έρηµο, µε µια εκκλησία και θα είµαστε εκεί σαν ναυαγοί, σαν Ροβινσώνες.

Τι πρέπει να είναι ο γάµος, λοιπόν;

Είναι κάτι ιερό. Ακόµη και η φράση στο Μυστήριο «έσονται οι δύοεις σάρκα µίαν», κάθε φορά που το ακούω µε πιάνουν τα κλάµατα. Ο γάµος θέλει σκηνοθεσία και, επειδή αρέσκοµαι στη σκηνοθεσία λόγω δουλειάς, τα έχω φανταστεί όλα µε λεπτοµέρεια.

Θα υπάρχει φωτογράφος;

Γιατί δεν θα µπορείτε φυσικά να απαθανατίζετε εσείς το γεγονός. Θα σηκώνουν οι φίλοι µου τα κινητά τους και θα τραβάνε. Φωτογράφος δεν θα υπάρχει! Τα κινητά µας είναι υπεραρκετά! Αφού όλη µας η ζωή πια είναι ένα snapshot και µια selfie.

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved