Game Of Love: Τσαμπουκάς, πρόστυχα λόγια και σεξ
Media

Game Of Love: Τσαμπουκάς, πρόστυχα λόγια και σεξ

Το Game Of Love δεν αποτελεί ένα συνηθισμένο τηλεοπτικό παιχνίδι, καθώς συμμετέχουν 14 άνδρες και γυναίκες έτοιμοι για όλα.

Οι δοκιμασίες και οι προκλήσεις πολλές. Αποστολές, ραντεβού, κάθε λογής αποδράσεις, φλερτ και ερωτισμός στο φουλ. Οι υπεύθυνοι του ΑΝΤ1 υποστηρίζουν ότι δεν έχουμε δει κάτι παρόμοιο στην ελληνική τη­λεόραση. Κι αυτό γιατί... ξεπερνά τα όρια.

Ο ερωτισμός κυριαρχεί και οι εικόνες που θα προβληθούν θα εί­ναι τολμηρές. Ήδη στα πρώτα γυρί­σματα, τα οποία και θα προβληθούν τις επόμενες ημέρες, οι τηλεθεατές θα πάρουν μια γεύση από τις καυτές σκηνές που θα ακολουθήσουν.

Το «Game Of Love» αποτελεί το μεγά­λο στοίχημα του ΑΝΤ1, καθώς είναι ένα ριάλιτι χωρίς όρια. Οι άνδρες και οι γυναίκες που συμμετέχουν, μετά τις απαραίτητες συνεντεύξεις έδειξαν πως δεν έχουν φραγμούς και θα κάνουν τα πάντα για να κερ­δίσουν. Αλλά και για να περάσουν καλά. Γιατί δεν είναι μόνο το χρη­ματικό έπαθλο ή η αναγνωρισιμότητα που θα κερδίσουν...

Έχουν δείξει ότι θέλουν να φλερτάρουν και -γιατί όχι- να ερωτευτούν. Στο Ναύπλιο, όπου γίνονται τα γυρίσματα, σε πο­λυτελέστατο ξενοδοχείο με όλες τις ανέσεις, οι "παίκτες έχουν αρχίσει να έρχονται κοντά".

Σημειώνεται ότι -έπειτα από κλήρωση που έγινε- επελέγησαν τα ζευγάρια που θα μοιραστούν το ίδιο κρεβάτι, με ό,τι αυτό σημαίνει, καθώς ανάμεσα τους υπάρχουν 3-4 αληθινά ζευγάρια, που έχουν πολύχρονη σχέση. Επίσης, θα υπάρξουν γυναίκες που θα βγουν από τα όρια τους (είναι έτοιμες ακόμα και για... ξύλο), με τη ζήλια να κυριαρχεί ενώ άντρες πρωταγωνιστούν σε... σκληρές σκηνές, καθώς πιστεύουν πως ή σύντροφος τους φλερτάρει με κάποιον παίκτη.

Οι ερωτικές σκηνές κορυφώνονται, στο τζακούζι, ενώ τα γυμνά κορμιά θα φιγουράρουν σε κάθε επεισόδιο, ανεβάζοντας την αδρεναλίνη των τηλεθεατών. Όσο για τον σκοπό των παικτών; Να αποπλανήσουν ο ένας τον άλλον και να μαντέψουν ποιοι είναι οι singles, ώστε την ημέρα της ψηφοφορίας να ψηφίσουν όλοι μυστικά ποιοι πιστεύουν πως είναι ζευγάρι.

Στο τέλος ο παρουσιαστής Χάρης Χριστόπουλος, θα σηκώνει το ζευγάρι με τις περισσότερες ψήφους και, αν στα αλήθεια έχουν σχέση, θα επιλέγουν εκείνοι ποιος από τους δύο θα αποχωρήσει.

Πηγή: Secret

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved