Χάρης Χριστόπουλος: «Όποιος παίζει με τη φωτιά... καίγεται ή πέφτει στη λακκούβα που έσκαψε»
Media

Χάρης Χριστόπουλος: «Όποιος παίζει με τη φωτιά... καίγεται ή πέφτει στη λακκούβα που έσκαψε»

Το «Game Of Love», το ερωτικό παιχνίδι όπου όλα επιτρέπονται και όλα ανατρέπονται έκανε πρεμιέρα.

«Θα γνωρίσουμε παίκτες έτοιμους νια όλα, με στόχο να κερδίσουν το έπαθλο χρηματικής αξίας 30.000 ευρώ» λέει ο παρουσιαστής Χάρης Χριστόπουλος, προσθέτοντας ότι το κίνητρο τους για να συμμετάσχουν στο παιχνίδι αποπλάνησης είναι καθαρά η προβολή!

Ο κοσμοπολίτης παρουσιαστής σχολιάζει στην espresso πόσο υποψιασμένοι είναι οι παίκτες των φετινών ριάλιτι. «Είναι εκπαιδευμένοι και έτοιμοι για όλα! θέλουν να φτάσουν στο τέλος, για να παραμείνουν όσο γίνεται περισσότερο στο γυαλί. Η αναγνωρισιμότητα είναι μεγάλο κίνητρο. Ξέρουν πώς να σταθούν στην κάμερα, τι πόζα θα πάρουν, είναι η γενιά του facebook» αναφέρει και συνεχίζει:

«Για αυτό, όμως, που δεν έχουν προετοιμαστεί είναι για τις συναισθηματικές δοκιμασίες που τους περιμένουν. Όποιος παίζει με τη φωτιά... καίγεται ή πέφτει στη λακκούβα που έσκαψε για τον άλλο. Το παιχνίδι πολλές φορές γίνεται μαρτύριο, έχει πολύ υλικό να δώσει, θυμός, ζήλια, πάθος, καψούρα. Είναι μια περιπέτεια με πολλές εκρήξεις. Και όλα αυτά είναι μια πραγματικότητα».

Πώς, όμως, ένας φωτογράφος με τόσο αξιοζήλευτη πορεία στον κόσμο της μόδας και του θεάματος αποφάσισε να παρουσιάσει ένα τολμηρό ριάλιτι σχέσεων;

«Μετά την ενασχόληση μου με τα ριάλιτι μόδας, αποφάσισα να ασχοληθώ με την τηλεόραση πιο συντονισμένα και μάλιστα ήδη έχω στο μυαλό μου διάφορες παραγωγές. Είπα το "ναι" σ' αυτή την παραγωγή, γιατί με θυμάμαι πάντα να μου αρέσει να ακούω ιστορίες φίλων, συγγενών, γνωστών νια ης ανθρώπινες σχέσεις. Όπως είναι η τροφή για το σώμα, έτσι και η συζήτηση πάνω στις ανθρώπινες σχέσεις είναι για μένα μια πνευματική τροφή».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved