Αλέξης Κωστάλας: Ποια προτιμά; Ευαγγελία, Ζέτα ή Δούκισσα;
Media

Αλέξης Κωστάλας: Ποια προτιμά; Ευαγγελία, Ζέτα ή Δούκισσα;

Τις εντυπώσεις που του άφησε το φετινό Dancing with the stars αλλά και ποια από τις τρεις ξανθές και πανέμορφες παρουσιάστριές του προτιμά, αποκαλύπτει ο Αλέξης Κωστάλας

Πώς ήταν φέτος το «DWTS» και οι σχέσεις σας µε τον Γιώργο Λιάγκα και την Ελεονώρα Μελέτη;

Πολύ καλά! Χάρηκα που ο ΑΝΤ1 και ο κ. Γιάννης Λάτσιος µε κάλεσαν να είµαι για ακόµη µία χρονιά στο «DWTS», γιατί τα προηγούµενα πέντε χρόνια είχα περάσει πάρα πολύ καλά, ήταν πολύ όµορφη η ατµόσφαιρα ανάµεσα στα µέλη της επιτροπής, αλλά και µε τους διαγωνιζόµενους, κάτι που υπήρχε και φέτος. Την Ελεονώρα τη γνώριζα ως διαγωνιζόµενη σε προηγούµενο «DWTS» και τον κ. Λιάγκα τον ήξερα µόνο τηλεοπτικά. Είναι ένας πολύ έξυπνος άνθρωπος, έχει µια πολύχρονη επαφή µε την τηλεόραση, ως δηµοσιογράφος έχει υποχρέωση να έχει επαφή µε τα πάντα, όχι µόνο µε την πολιτική και την οικονοµία, αλλά και µε την τέχνη και µε όλα. Οπότε όλο αυτό βοηθά στο να έχει µια σφαιρική άποψη. Η Ελεονώρα είχε υποστεί όλη αυτή την επίπονη διαδικασία µε τις πρόβες και τις προπονήσεις, οπότε είχε πιο άµεση γνώση του αντικειµένου. Η Γκαλένα είναι εκείνη που γνωρίζει τα περισσότερα από όλους µας σε βάθος και µε λεπτοµέρεια.

Η Ευαγγελία Αραβανή σάς άρεσε;

Είναι µια πανέµορφη και καλή παρουσία σε αυτό που κάνει. Καθεµία από τις τρεις παρουσιάστριες που πέρασαν από το συγκεκριµένο σόου είχε το δικό της στιλ.

Μήπως έχετε µια αδυναµία στη Ζέτα Μακρυπούλια;

Τη Ζέτα τη γνωρίζω ως άνθρωπο πολύ περισσότερο. Την εκτιµώ πάρα πολύ, πέρα από τον επαγγελµατισµό της, καθώς έχει µια πολύ µεγάλη εµπειρία και ως ηθοποιός. Εχει κάνει θέατρο, σόου, κινηµατογράφο πολλά και διαφορετικά πράγµατα. Την αγαπώ και την εκτιµώ πολύ. Εδινε στο σόου ένα ειδικό βάρος εξαιτίας της εµπειρίας της. Την κυρία Νοµικού τη γνώρισα στο «DWTS». Είναι µια πανέµορφη κοπέλα, πολύ γλυκός και προσιτός άνθρωπος. Την κυρία Αραβανή τη γνώρισα φέτος ως παρουσιάστρια και έχει κι αυτή το δικό της στίγµα. Είναι όµορφη, έχει ένα δικό της χιούµορ και κινείται, χορεύει κατά τη διάρκεια της παρουσίασης, γιατί είναι χορεύτρια. Είναι σίγουρα διαφορετική. ∆εν µπορώ να καθορίσω ποια είναι η διαφορά ανάµεσά τους, πάντως και οι τρεις είναι πολύ όµορφες.

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved