Survivor 2: Φελίσια Τσαλαπάτη: «Tην ώρα που βγήκαμε από την καλύβα είπα “ωχ, ξέχασα το κινητό μου”»
Media

Survivor 2: Φελίσια Τσαλαπάτη: «Tην ώρα που βγήκαμε από την καλύβα είπα “ωχ, ξέχασα το κινητό μου”»

Η Φελίσια Τσαλαπάτη παραδέχεται ότι η εμπειρία της στο Survivor ήταν πολύ έντονη και με πολλές δύσκολες στιγμές, αφήνοντας να εννοηθεί ότι η... περιπέτειά της ήταν κάτι παραπάνω από συγκλονιστική.

Η ίδια παραδέχεται: «Το λιγότερο που μπορείς να χαρακτηρίσεις το “Survivor” είναι εμπειρία ζωής. Το αξιοπερίεργο είναι ότι πέρασα δύσκολες στιγμές με πράγματα που δεν περίμενα ότι θα με δυσκολέψουν. Για παράδειγμα, δεν ήταν η πείνα αυτό που με ζόρισε περισσότερο από όλα. Πιο πολύ με δυσκόλεψε η απλυσιά, ότι είσαι με ένα μαγιό και ένα μπλουζάκι όλη μέρα. Από την άλλη είναι σαν να είσαι σε ένα σπίτι που να είναι το ψυγείο κενό, αλλά να πρέπει να μείνεις εκεί. Μια φορά πηγαίναμε σε ένα αγώνισμα και την ώρα που βγήκαμε από την καλύβα είπα “ωχ, ξέχασα το κινητό μου”. Όσο για το φαγητό, ήξερες ότι έχεις τέσσερα κομμάτια καρύδα και ότι μέχρι την επόμενη ημέρα στις τρεις δεν έχεις κάτι άλλο να φας». Κι επειδή μία τόσο θελκτική γυναίκα δεν θα μπορούσε να μη μιλά για μυστικά ομορφιάς, η Φελίσια λέει την άποψή της για τις αισθητικές επεμβάσεις στη Real: «Αν κάτι σε κάνει να αισθάνεσαι πιο όμορφη, είτε αυτό λέγεται πλαστική είτε ταξίδι αναψυχής, αν υπάρχει η δυνατότητα, εννοείται ότι καλό είναι να το κάνεις πραγματικότητα».
Όσο για την αναγνωρισιμότητα και το πώς της συμπεριφέρεται πλέον ο κόσμος στον δρόμο, παραδέχεται: «Είναι αυτό που φανταζόμουν, ότι θα βγάζω το σκυλί μου βόλτα και θα με βγάζουν φωτογραφίες. Γίνεται πολύ παρεΐστικα όμως και δεν με ενοχλεί. Είναι σαν να πηγαίνω κάπου μόνη μου και να βρίσκω συνέχεια παρέα, σαν να πετυχαίνω γνωστούς. Αυτό που μου αρέσει περισσότερο είναι όταν μου μιλούν γονείς. Και η μαμά μου συγκινείται με την τόση αγάπη που εισπράττω».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved