Power of love: Η αγραμματοσύνη, τα τραγικά ελληνικά και οι αλλόκοτες προσωπικότητες
Media

Power of love: Η αγραμματοσύνη, τα τραγικά ελληνικά και οι αλλόκοτες προσωπικότητες

Έχει σκληρό λόγο και πένα.

Παρακολουθεί τα τηλεοπτικά προγράμματα και τα σχολιάζει μέσα από την στήλη της. Αυτή την φορά, η Αθηναϊς Νέγκα τα έβαλε με το Power of love. Στην αρχή επισήμανε τα θετικά του ριάλιτι του ΣΚΑΪ και στην συνέχεια παράθεσε ένα- ένα τα αρνητικά στοιχεία που βλέπει στο σπίτι του έρωτα.

Η Αθηναϊς Νέγκα παραδέχτηκε πως το Power of love είναι ένα επιτυχημένο τηλεοπτικό προϊόν που αρκετοί το βλέπουν επειδή θέλουν και όχι επειδή έτυχε.

«Τα αρνητικά είναι ότι το Power of love είναι ένα φθηνό προϊόν, στο οποίο δεν θα κατέφευγε ένας τηλεοπτικός σταθμός με μεγάλο budget που θα είχε τη διάθεση να προσφέρει στον τηλεθεατή πρόγραμμα υψηλότατου επιπέδου, αλλά υπάρχουν στη δημιουργία αυτού reality show που θα μπορούσαν να βελτιώσουν το αποτέλεσμα- όχι ακριβά σκηνικά, αλλά μια καλύτερη επιλογή ανθρώπων. Να μπορούν να μιλήσουν, δηλαδή, γιατί το παιχνίδι δίχως αμφιβολία θα ήταν γαργαλιστικότερο, αν οι παίκτες μπορούσαν να εκφραστούν στοιχειωδώς με τη φωτεινή διαύγεια της καθημερινής γλώσσας» έγραψε στο Secret και συνέχισε για τους συμμετέχοντες:

«Δεν φταίει που πολλά από τα παιδιά δεν είναι Έλληνες. Τα τραγικά ελληνικά των παικτών του Power of love δεν είναι σπασμένα ελληνικά ξένου και τα μεγαλύτερα μαργαριτάρια του παιχνιδιού συχνά τα πετάνε οι ‘’καθαρόαιμοι Έλληνες’’». Το Power of love μπορεί να μην είναι επικίνδυνο για την υγεία του τηλεθεατή και να μην κινδυνεύουμε να κουφαθούμε από την αγραμματοσύνη που ξεχύνεται επί ώρες στα σαλόνια μας, αλλά θα μπορούσε να είναι κάπως πιο κατάλληλο για μετάδοση με ένα κάπως πιο «κανονικό» cast- εξάλλου, οι δικοί μας παίκτες σε αντίθεση με τους Τούρκους της τουρκικής original έκδοσης του παιχνιδιού, δεν πλακώνονται στο ξύλο χασκογελώντας κάτω από τα μοντέρνα μούσια τους, υποδυόμενοι τους παρεξηγημένους σε βαθμό μπουνιάς. Οι δικοί μας είναι αξιοπρεπείς και δεν κάνουν ακρότητες (μέχρι ν’ ανοίξουν το στόμα τους). Αυτά τα παιδιά έχουν έναν καταθλητικό αυτοματισμό, μια «μούγκα» διότι αν και αναλώνονται σε ατελείωτες ώρες βλακοσυζητήσεων, δεν μπορούν να διατυπώσουν κάτι ενδιαφέρον για την κατάστασή τους. Οι ακραία «αλλόκοτες» προσωπικότητες του Power of love σε τίποτα δεν θυμίζουν τους Έλληνες της διπλανής πόρτας που δεν έχουν λάβει μέρος σε καλλιστεία, ούτε έχουν κάνει πέντε- έξι πλαστικές, ούτε χρησιμοποιούν το «καλάω» αντί το ρήμα «καλώ» και πρέπει να επιλέχθηκαν εξαιτίας της ανασφάλειας που προκάλεσαν στην παραγωγή η απλότητα και η φθήνια του concept»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved