Η ζωή της οικογένειας Μαμιδάκη στην μεγάλη οθόνη
Media

Η ζωή της οικογένειας Μαμιδάκη στην μεγάλη οθόνη

Μια μεγάλη κινηματογραφική παραγωγή, εμπνευσμένη από την άνοδο και την πτώση της επιχειρηματικής αυτοκρατορίας Μαμιδάκη, γυρίζεται αυτές τις ημέρες στα ορεινά χωριά του Αγίου Νικολάου στην Κρήτη.

Η ιστορία της οικογένειας που κατάφερε να γίνει παντοδύναμη αποκτώντας τεράστια περιουσία, αλλά και οι κόντρες μεταξύ των μελών της λόγω οικονομικών διαφορών ζωντανεύουν στη μεγάλη οθόνη.

Ο Κώστας Μαμιδάκης, λάτρης του θεάτρου και του κινηματογράφου, έχει αναπτύξει φιλικούς δεσμούς με ανθρώπους του χώρου η πρόθεσή του να δραστηριοποιηθεί στην παραγωγή της ταινίας είναι και το πρώτο του εγχείρημα στον χώρο του

Παρέδωσε, όπως αναφέρει το Πρώτο Θέμα, στον βραβευμένο σκηνοθέτη Κώστα Χαραλάμπους ένα αρχικό κείμενο-χειρόγραφο εμπνευσμένο από την ιστορία της οικογένειας του. Ενα κείμενο που υποδεικνύει τη θέση του στην ιστορία των Μαμιδάκηδων.
Αυτό το κείμενο ο σκηνοθέτης και οι υπόλοιποι συντελεστές της ταινίας το επεξεργάστηκαν δραματουργικά για τη δημιουργία μιας ταινίας που ουσιαστικά ταυτίζεται με την ιστορία της Ελλάδας, αφού η οικογένεια Μαμιδάκη αποτελεί ένα μεγάλο κεφάλαιο των εγχώριων επιχειρηματικών χρονικών.

Τα γεγονότα της ταινίας αφορούν μια εποχή στην οποία η Ελλάδα έψαχνε τις ισορροπίες της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved