Αυτή είναι η νέα σειρά που έρχεται στο κανάλι Ε
Media

Αυτή είναι η νέα σειρά που έρχεται στο κανάλι Ε

Τα τηλεοπτικά σχέδια του Epsilon για την επόμενη σεζόν είναι πολλά και ενδιαφέροντα.

Ενα από αυτά, όπως αναφέρει δημοσίευμα της espresso, είναι ο «Φωτεινός σηματοδότης» -αν κρατηθεί ο ίδιος τίτλος της πετυχημένης σειράς «Traffic Light»-, που φαίνεται να έχει πάρει το πράσινο φως για να βγει στον αέρα του καναλιού την ερχόμενη σεζόν.

Η εν λόγω σειρά έχει ως κεντρικούς ήρωες τρία ζευγάρια, κάπου στην ηλικία των 30, και στηρίζεται σε ισραηλινή ιδέα, η οποία ανήκει στην Keshet International.

Την ελληνική μεταφορά θα υπογράφει η Κωνσταντίνα Γιαχαλή, η οποία την περασμένη σεζόν είχε αναλάβει τα κείμενα του νεαρού ζευγαριού στη σειρά του Alpha «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», ενώ τη σκηνοθεσία θα έχει ο Βασίλης Κεχαγιάς, ο οποίος είχε κάνει τη σειρά «Μίλα μου βρώμικα».

Στο πρωταγωνιστικό καστ συναντάμε τον Νίκο Πουρσανίδη, ο οποίος είναι ο πρώτος που έχει συμφωνήσει, ενώ ακούγεται και το όνομα του Αποστόλη Τότσικα, ο οποίος ύστερα από την «Παρθένα Ζωή» θα συνεχίσει με ακόμη μία σειρά. Μάλιστα, οι δύο ηθοποιοί φοιτούσαν μαζί στη δραματική σχολή του Εθνικού Θεάτρου και είναι καλοί φίλοι, γεγονός που αναμένεται να κάνει ακόμη πιο εύκολη και διασκεδαστική τη συνεργασία τους.

Οσον αφορά τους γυναικείους ρόλους, η Τζένη Θεωνά λέγεται πως έκανε ήδη επαφές με το κανάλι, οπότε αναμένουμε να δούμε αν θα πει το «ναι»!
Οσο για το στόρι των τριών ζευγαριών; Στο πρώτο ο άντρας έχει αναλάβει το μαγαζί του πατέρα του με μαγικά κόλπα και είναι παντρεμένος με μια δημοσιογράφο, με την οποία έχει αποκτήσει έναν γιο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved