The Wall: Οι ιστορίες των παικτών που συγκινούν
Media

The Wall: Οι ιστορίες των παικτών που συγκινούν

Δύο παίκτες (διαφορετικοί σε κάθε επεισόδιο), που τους ενώνουν πολλά και ξεχωρίζουν με τις πράξεις τους, παίζουν και διεκδικούν μαζί μέχρι και 300.000 ευρώ. Αυτό που κάνει το «The Wall» να ξεχωρίζει είναι ότι μπορεί να αλλάξει, κυριολεκτικά, τη ζωή των παικτών στη στιγμή!

Στο δεύτερο επεισόδιο, την Παρασκευή 11 Μαΐου, ακόμη ένα ζευγάρι τα «βάζει» με τον «Τοίχο». Ο Τηλέμαχος και η Αναστασία γνωρίζονται από μωρά και είναι ζευγάρι πολλά χρόνια. Με τα χρήματα εκείνος θέλει να πάρει ένα τροχόσπιτο και να γυρίσει τον κόσμο με την Αναστασία και εκείνη να τελειώσει τη σχολή της και να κάνει ταξίδια με τον Τηλέμαχο.

Την Πέμπτη 17 Μαΐου εμφανίζονται στο πλατό του «The Wall» η Ελευθερία Τυλλιανάκη και ο Νίκος Λεμονάκης. Έχουν δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια και έχουν μαζί τρία παιδάκια. Οι οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν, όμως, είναι μεγάλες και όνειρο τους είναι να ζήσουν λίγο πιο άνετα καθώς τα χρήματα που παίρνουν δεν φτάνουν ούτε για τη θέρμανση.

Επόμενοι παίκτες είναι ο Μάριος Φάσιος και ο Νίκος Σπυρόπουλος Και οι δύο είναι αστυνομικοί και θέλουν να κερδίσουν το έπαθλο προκειμένου να βοηθήσουν τις οικογένειες τους.

Πηγή: Mytv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved