Χάρης Χριστόπουλος: «Είμαι έτοιμος να ακούσω τα χειρότερα αλλά και τα καλύτερα»
Media

Χάρης Χριστόπουλος: «Είμαι έτοιμος να ακούσω τα χειρότερα αλλά και τα καλύτερα»

Ο Χάρης Χριστόπουλος κάνει λόγο για το πιο ενδιαφέρον ριάλιτι τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια στην ελληνική τηλεόραση όταν μιλάει για το The Game Of Love που παρουσιάζει και δηλώνει έτοιμος να ακούσει τα πάντα... 

Τα χρήματα πιστεύετε πως είναι το ισχυρότερο κίνητρο που κάνει τους παίκτες να φτάνουν στα άκρα και να εκτίθενται σε τέτοιο βαθμό πανελληνίως;

«Τα χρήματα, η προβρλή, όλα αυτά τέλος πάντων. Έγινε έγα τεράστιο κάστινγκ, έπειτα από αμέτρητες συμμετοχές. Οι νέοι άνθρωποι έχουν δει αρκετά ριάλιτι, άρα είναι πιο εκπαιδευμένοι και περισσότερο "μελετημένοι" όταν αποφασίζουν να συμμετάσχουν. Και κυρίως ξέρουν πώς να φτάσουν εκεί που θέλουν».

Παρ' όλα αυτά, πέσατε έξω σε ό,τι αφορά παίκτες;

«Ναι, ξαφνιάστηκα πάρα πολύ με κάποιους χαρακτήρες, των οποίων νόμιζα πως είχα αντιληφθεί την ταυτότητα, ώσπου στην πορεία κατάλαβα ότι ακόμα κι εγώ, που λατρεύω τις ψυχολογικές αναλύσεις, αποδείχτηκε πως ήμουν τελικά βαθιά νυχτωμένος».

Με όλα αυτά που γίνονται στο ριάλιτι, δεν νιώθετε μια κάποια απογοήτευση για τη νέα γενιά;

«Εδώ και χρόνια έχω κάνει πολλές τέτοιες σκέψεις. Μου αρέσει, ξέρετε, να δουλεύω με νέους ανθρώπους και να παρακολουθώ την εξέλιξη κάθε γενιάς. Κάθε γενιά λοιπόν έχει τα ήθη και τις αξίες της, που είναι συνήθως διαφορετικά σε κάθε εποχή, και αυτό είναι το ωραίο της ζωής: η διαφορετικότητα και η εξέλιξη. Υπάρχουν άνθρωποι που φοβούνται καθετί καινούργιο. Εγώ δεν το φοβάμαι. Μου αρέσει να το μελετώ. Έπειτα, σας είπα: θέλω να πιστεύω πως, ό,τι και να γίνεται, στο τέλος πάντα η ανθρωπιά και ο έρωτας θα θριαμβεύουν».

Είστε έτοιμος για τυχόν κακές κριτικές που θα ακουστούν για το ριάλιτι και για εσάς;

«Πανέτοιμος. Λατρεύω την τηλεόραση και δουλεύω σε αυτήν επειδή μου αρέσει και όχι για βιοποριστικούς λόγους. Τη θεωρώ μια μικρή κοινωνία. Επομένως είμαι έτοιμος να ακούσω τα χειρότερα αλλά και τα καλύτερα. Γιατί όλα μέσα στη ζωή είναι και η ένταση και η κακοήθεια και όλα. Αλλωστε πρόκειται γιο το πιο ενδιαφέρον ριάλιτι τα 15 τελευταία, χρόνια, θα είναι γεμάτο πάθος, έρωτα και εντάσεις και είναι σίγουρο πως θα εγείρει μεγάλες αντιδράσεις».

Πηγή: Τηλέραμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved