Σπύρος Χαριτάτος: Η περίεργη σχέση με τον ύπνο, η «άγνωστη» φοβία του και τα μοναστήρια!
Media

Σπύρος Χαριτάτος: Η περίεργη σχέση με τον ύπνο, η «άγνωστη» φοβία του και τα μοναστήρια!

Ο Σπύρος Χαριτάτος αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές της ζωής του και της προσωπικότητάς του... 

Στην... ανάκριση που τού γίνεται ο ίδιος απαντά:

«Έχω μία περίεργη σχέση με τον ύπνο. Ακόμα κι αν νιώθω εξαντλημένος, δύσκολα θα κοιμηθώ πάνω από 4-5 ώρες. Ετσι, το πρωινό ξύπνημα στις 3 τα ξημερώματα για τις ανάγκες του «Ξυπνάμε μαζί», που ξεκινάει λίγο πριν από τις 6, ήρθε και έδεσε!

Στη δουλειά δεν έχω γραφείο, καθώς κάνω τα πάντα από το κινητό και τον υπολογιστή. Χρήσιμα αντικείμενα, όπως οι σημειώσεις της δουλειάς, τα μεταφέρω μαζί μου σε μια μικρή τροχήλατη βαλίτσα, σημείο αναφοράς για πείραγμα από τους συναδέλφους δημοσιο¬γράφους και τεχνικούς στο κανάλι
Αν κάποιος με ψάξει σε κοσμικά σημεία... καφέ, μπαρ, διάσημα εστιατόρια, ακόμα και πλατείες που συγκεντρώνουν επωνύμους και αναγνωρίσιμους, τότε μάλλον θα χάσει τον χρόνο του. Λόγω μιας... ασυνήθιστης φοβίας, απέχω από σχετικές προσκλήσεις και υποχρεώ¬σεις, μέχρι παρεξηγήσεως. Αντίθετα, συχνάζω σε ερημικές παραλίες, καθότι και χειμερινός κολυμβητής, και σε όμορφα και ήσυχα καφέ και ζαχαροπλαστεία, όπου συχνάζουν πρόσωπα μεγαλύτερης ηλικίας.
Μου αρέσει να επισκέπτομαι συχνά μονα¬στήρια ή εκκλησίες, ακόμα και αν χρειαστεί να ταξιδέψω ώρες, αλλά και να συμμετέχω σε κύκλους συζητήσεων ή απλώς να είμαι ακροατής σε παρέες αγνώστων και στις κουβέντες τους».

Πηγή: Τηλέραμα

.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved