Σταύρος Σβήγκος: «Εννοείται πως είναι κόντρα ρόλος»
Media

Σταύρος Σβήγκος: «Εννοείται πως είναι κόντρα ρόλος»

Ο Σταύρος Σβήγκος είναι από τους πλέον ταλαντούχους ηθοποιούς της γενιάς του.

Φέτος τον βλέπουμε να «χτυπά» τηλεοπτικά σε διπλό ταμπλό, πλην όμως στο ίδιο κανάλι, τον ΑΝΤ1. Από τη μια πρωταγωνιστεί στο σίριαλ του Βασίλη Θωμόπουλου «Κάτι χωρισμένα παλικάρια» κι από την άλλη συμμετέχει στους «Δέκα Μικρούς Μήτσους», πλάι στον Λάκη Λαζόπουλο.

H «Espresso» μίλησε μαζί του αρχικά για τον ρόλο του στη σειρά του Θωμόπουλου, όπου υποδύεται τον Αντώνη, έναν μαμμόθρεφτο ενήλικα.

«Εννοείται πως είναι κόντρα ρόλος. Κι εγώ είμαι κοντά στους γονείς μου, αλλά όχι στο μέτρο της υπερβολής του ήρωά μου. Ευτυχώς οι δικοί μου γονείς είναι πολύ ελεύθεροι άνθρωποι και με έμαθαν από μικρό να είμαι ανεξάρτητος, οπότε δεν είχα ποτέ στην πραγματική μου ζωή τη σχέση που έχει ο Αντώνης με τη μητέρα του. Ταυτόχρονα αγαπώ πάρα πολύ τους γονείς μου και νιώθω πολύ τυχερός που με μεγάλωσαν αυτή η μητέρα και αυτός ο πατέρας».

Μπορεί άραγε ο έρωτας να... ξεκολλήσει τον Αντώνη από τη μαμά του;
«Αυτές οι καταστάσεις είναι κάπως δύσκολες. Αν δεν σταματήσουν σε μια σωστή ηλικία, δεν σταματούν ποτέ. Η εμμονή της μητέρας του Αντώνη, της Ιουλίας, αποτελεί συνήθεια. Ενώ εκείνος λέει ότι θέλει να αποκοπεί από αυτήν, δεν το κάνει με μια κάθετη γραμμή» τονίζει.


Πώς νιώθει όμως ο Σταύρος που η τηλεοπτική μητέρα του είναι η Νατάσα Τσακαρισιάνου;

«Τυχερός. Ηταν πραγματικά δώρο η συνεργασία μας. Είναι φοβερός άνθρωπος η Νατάσα. Σπανίζουν στις μέρες μας οι τόσο καλοπροαίρετοι άνθρωποι. Η μεταξύ μας σχέση είναι τέλεια».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved