Έλενα Πιερίδου: «Ως άνθρωπος είμαι πολύ κοντά στην οικογένεια μου, τη στηρίζω και την αγαπώ»
Media

Έλενα Πιερίδου: «Ως άνθρωπος είμαι πολύ κοντά στην οικογένεια μου, τη στηρίζω και την αγαπώ»

Για τον ρόλο της στη σειρά Το τατουάζ και πώς νιώθει με την εξέλιξη της εγκυμοσύνης, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της η Έλενα Πιερίδου.

Νιώθει απόλυτη ευτυχία τώρα που κυοφορεί το παιδί τους;
«Είναι ευτυχισμένη, αλλά δεν είναι απόλυτα ήρεμη, καθώς δεν είναι σίγουρη αν θα καταφέρει ο Ορφέας να αλλάξει με τον ερχομό του παιδιού τους».

Πότε θα αναδείξει τη δυναμική της πλευρά;
«Κάνει υπομονή με κάποια θέματα, αλλά πιστεύω πως όταν θα φτάσει στα όρια της, θα της βγει όλος ο θυμός και η αγανάκτηση».

Οι αναταράξεις στο οικογενειακό της περιβάλλον της προκαλούν αγωνία;
«Ναι, και τη στενοχωρούν. Γνωρίζει, όμως, πόσο αγαπιούνται οι γονείς της και βαθιά μέσα της πιστεύει ότι θα τα ξαναβρούν».

Πώς βιώνει τον επικείμενο χωρισμό των γονιών της;
«Κρατώντας μια ουδέτερη στάση. Για την Ελένη, η σχέση των γονιών της είναι μία σχέση -πρότυπο, γι' αυτό και το όλο σκηνικό την απογοητεύει. Θυμώνει με τον Ορφέα, που ανακατεύεται και αναστατώνει τον πατέρα της».

Υπάρχουν σημεία ταύτισης της Ελενας με την Ελένη;
«Αρκετά! Ως άνθρωπος είμαι πολύ κοντά στην οικογένεια μου, τη στηρίζω και την αγαπώ. Το ίδιο και η Ελένη. Ένα άλλο μας κοινό είναι η δυναμικότητα που κρύβουμε. Ακόμα, η έλξη για τον κλάδο της ψυχολογίας είναι κάτι που ένιωθα από παιδί», λέει η ηθοποιός στο περιοδικό Τηλεθεατής.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved