Στέλιος Κρητικός: «Συνάντησα το «τέρας» που λέγεται «Survivor» να με περιμένει»
Media

Στέλιος Κρητικός: «Συνάντησα το «τέρας» που λέγεται «Survivor» να με περιμένει»

Αν και είχε δεχτεί πρόταση για να συμμετάσχει και πέρυσι στο παιχνίδι, τελικά είπε «ναι» στο «Survivor 2».

Λίγες ημέρες μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα o Στέλιος Κρητικός μιλάει για την εμπειρία του αλλά και για την πιο δύσκολη στιγμή που βίωσε.

Για ποιο λόγο απορρίψατε πέρυσι την πρόταση να πάτε στο «Survivor» και την αποδεχθήκατε φέτος;

«Πέρυσι είχα επαγγελματικές υποχρεώσεις. Είχε μόλις γίνει η πρεμιέρα στο Περοκέ, οπότε θα έπρεπε να πουλήσω τους ανθρώπους με τους οποίους δούλευα, κάτι που δεν έχω κάνει ποτέ στη ζωή μου. Έτσι, αρνήθηκα. Φέτος τα δεδομένα ήταν διαφορετικά. Ήμουν σε μια παράσταση όπου είχα θέσει ως προϋπόθεση ότι αν έρθει το «Survivor» θα χρειαστεί να αποχωρήσω. Οπότε είχα το χρόνο να πάω»

Για ποιο λόγο θέλατε να πάτε; «Πρόκειται για ένα παιχνίδι που έχει σκληρές διαδικασίες. Ο πρώτος λόγος ήταν ο ενθουσιασμός των παιδιών μου. Όταν τους είπα όχι μου έγινε η πρόταση, μου απάντησαν: «Δεν υπάρχει περίπτωση να μην πας!». Αυτό έδειχνε τεράστια εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο μου, σεβασμό και πίστη ότι ο πατέρας τους μπορεί να τα καταφέρει»

Τι συναντήσατε όταν φτάσατε στον Άγιο Δομίνικο;
«Το «τέρας» που λέγεται «Survivor» να με περιμένει! Βλέποντας το παιχνίδι από την τηλεόραση γνώριζα ότι είναι δύσκολο. Αυτό λοιπόν αντιμετώπισα: ένα δύσκολο παιχνίδι, το οποίο απαιτεί υπομονή, δύναμη μυαλού, δύναμη σωματική κι αντοχές. Αρκεί να το κοιτάξεις στα μάτια και να μην το φοβηθείς»

Ποια ήταν η πιο δύσκολη στιγμή; «Πιο δύσκολη για μένα ήταν η έλλειψη της οικογένειας μου. Δεν τους είχα αφήσει ποτέ για τόσο μεγάλο διάστημα και δεν.ήξερα ότι θα μου λείψουν τόσο πολύ», λέει ο πρώην παίκτης του ριάλιτι στο 7 μέρες Tv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved