Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Δεν θα μπορούσα να υποστηρίξω το Power of Love»
Media

Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Δεν θα μπορούσα να υποστηρίξω το Power of Love»

Ντορέττα Παπαδημητρίου παραδέχεται ότι θα ήθελε η ελληνική τηλεόραση να έχει περισσότερο χιούμορ ενώ προσθέτει πως δεν θα μπορούσε να υποστηρίξει ένα τηλεοπτικό πρότζεκτ σαν το "Power Of Lοve". 

Υπάρχει η ιδανική εκποµπή για εσάς;

∆εν µπορώ να σκεφτώ κάτι πολύ συγκεκριµένο. Το σίγουρο είναι ότι θα έπρεπε να έχει πολύ χιούµορ, πολύ αυθορµητισµό, πολύ αυτοσαρκασµό. Στοιχεία του χαρακτήρα µου, δηλαδή, που µου αρέσει να τα βάζω στα projects µε τα οποία καταπιάνοµαι. Το «Survivor πανόραµα», για παράδειγµα, είναι µια εκποµπή στην οποία δεν έχω τη δυνατότητα να κάνω πολλά από αυτά, γιατί έχει πολύ συγκεκριµένη θεµατολογία και έναν συγκεκριµένο χαρακτήρα. Σίγουρα θα έπρεπε να είναι µια εκποµπή που θα ψυχαγωγούσε τον κόσµο, θα είχε κόσµο στο πλατό, µε πολύ γέλιο, θετική ενέργεια και χιούµορ.

Εχει χιούµορ η ελληνική τηλεόραση;

∆εν µπορώ να πω ότι δεν έχει χιούµορ. Το θέµα είναι τι χιούµορ είναι αυτό. Το θέµα είναι τι θέλει να δει ο τηλεθεατής από εσένα. Πόσο µπορεί αυτό το πράγµα να περάσει µέσα από την κάµερα, να φτάσει στον άνθρωπο που είναι στον καναπέ του και να διασκεδάσει κι αυτός µαζί σου. Θεωρώ ότι υπάρχουν άνθρωποι µε χιούµορ στην ελληνική τηλεόραση, παρουσιαστές και παρουσιάστριες. Να σας πω την αλήθεια, θα ήθελα και λίγο περισσότερο!

Ο κόσµος αγαπάει τα ριάλιτι. Πώς σας φαίνεται αυτό κοινωνικά;

Νοµίζω ότι όλο ξεκίνησε από το περσινό «Survivor». Αυτή νοµίζω ήταν η αρχή για µια τέτοια στροφή του κόσµου. Βέβαια, το «Survivor» είναι µιας πολύ συγκεκριµένης κατηγορίας ριάλιτι δεν µπορούµε να πούµε ότι ο κόσµος προτιµά τα ριάλιτι κρίνοντας από αυτό, γιατί αποτελεί ένα πολύ συγκεκριµένο πρόγραµµα. ∆εν νοµίζω ότι ο κόσµος επιλέγει µόνο ριάλιτι, δόξα τω Θεώ, παρόλη τη δυσκολία της χώρας, βλέπει και σίριαλ που κάνουν νούµερα τηλεθέασης, αλλά και εκποµπές που πηγαίνουν καλά. Εχει την επιλογή να διαλέξει να δει ό,τι θέλει. Σε ό,τι αφορά τα ριάλιτι, ενδεχοµένως να είναι µια φάση που µπορεί να περάσει, όπως άλλες φάσεις που έχουν υπάρξει κατά καιρούς στην τηλεόραση.

Θα παρουσιάζατε µια εκποµπή σαν το «Power of love»;

Οχι. ∆εν νοµίζω ότι θα µπορούσα να το υποστηρίξω.

Τηλεόραση και θέατρο. Αν τα βάζατε σε µια ζυγαριά, ποιο θα ήταν το δυσκολότερο;

Είναι δύσκολο να τα συγκρίνω, γιατί έχουν διαφορετικές απαιτήσεις.

Πηγή: Real

Πηγή φωτό: NDP

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved