Ρένια Λουιζίδου: «Η τηλεόραση περνά δύσκολα»
Media

Ρένια Λουιζίδου: «Η τηλεόραση περνά δύσκολα»

Η Ρένια Λουιζίδου βιώνει μια μεγάλη επιτυχία εδώ και χρόνια με την σειρά το Σόι σου. Τι σημαίνει για εκείνη όλο αυτό; Πώς το ζει;

«Με μεγάλη χαρά ζω όλο αυτό. Η σειρά μας έχει μεγάλη ανταπόκριση, ο κόσμος μας έχει αγκαλιάσει... Είναι μία εξαιρετική στιγμή για όλους μας, είμαστε ιδιαίτερα τυχεροί και ελπίζω να συνεχιστεί» τόνισε στο TV Kous Kous.

Σοφία Πανάγου: «Ναι η σειρά πάει πραγματικά καλά και ευχαριστούμε γι' αυτό το τηλεοπτικό κοινό που μας στηρίζει όλα αυτά τα χρόνια. Η αλήθεια είναι ότι κι εμείς αντλούμε θετική ενέργεια και δύναμη από αυτήν την ανταπόκριση, και συνεχίζουμε με φρεσκάδα και δημιουργικότητα αν να το κάνουμε, κάθε φορά από την αρχή. Ελπίζω να το καταφέρνουμε για πολύ καιρό ακόμα.»

-Είναι διπλή επιτυχία σε τόσο δύσκολες τηλεοπτικά εποχές το να συνεχίζεται μια σειρά για 4 χρόνια;

Ρ.Λ.: «Σε αυτό παίζει σημαντικό ρόλο το, ότι η τηλεόραση περνά δύσκολα. Θέλω να πω ότι δεν υπάρχει πλέον η πολυτέλεια να λέμε: «πάμε για κάτι άλλο, για να μην κουράσουμε τον κόσμο». Τώρα, μία δουλειά που αρέσει στους τηλεθεατές δεν σταματά, δεν το ρισκάρεις, είναι δύσκολο το να «πάει καλά» μία σειρά και να κρατήσει το ενδιαφέρον του κοινού.»

Σ.Π.: «Σε εποχές που τα τηλεοπτικά πράγματα είναι δύσκολα, κι αυτό το γνωρίζουμε όλοι, είναι πραγματική τύχη να βιώνουμε μια τόσο συνεχιζόμενη και σταθερή αγάπη. Οι συνθήκες που φτιάχνεται αυτή η δουλειά είναι αρμονικές και ομαδικά συντονισμένες. Με ένα τρόπο καταθέτουμε όλοι το θετικό μερίδιο, που μας αντιστοιχεί κι αυτό φτάνει στον κόσμο ως μια δουλειά που έχει μεράκι και φροντίδα.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved