Νικολέτα Βλαβιανού: Μιλά για τον ρόλο της στην παράσταση «Ευθαλία του Γαλατά»
Media

Νικολέτα Βλαβιανού: Μιλά για τον ρόλο της στην παράσταση «Ευθαλία του Γαλατά»

Η φετινή χρονιά ήταν γεμάτη καθώς μοίραζε τον χρόνο της ανάμεσα στα πλατό της σειράς που πρόβαλλε το Star «Ο άντρας των ονείρων μου» και στις παραστάσεις του «Βάφ' τα μαύρα» και πλέον της «Ευθαλίας του Γαλατά».

Ο λόγος για την Νικολέτα Βλαβιανού.

Ποια είναι η ιστορία της «Ευθαλίας»;
«Η Ευθαλία είναι ένα ορφανό του πολέμου που έγινε το 1917 και είχε σαν αποτέλεσμα την εξολόθρευση των Ποντίων και τη μετατόπιση των πληθυσμών της Κερασούντας και όλης της Μαύρης θάλασσας. Συμβολίζει τη δύναμη που έχει ο άνθρωπος και που του επιτρέπει να προσαρμόζεται, να πέφτει, να σηκώνεται και να προχωρά»

Μέσα από αυτό το έργο γίνεται μια καταγραφή γεγονότων. Τέτοια έργα μπορούν να επανέρχονται ανά πάσα στιγμή και ανεξαρτήτως εποχών;
«Οι εποχές, οι άνθρωποι, οι καταστάσεις και η ιστορία επαναλαμβάνονται. Όσα έργα μιλούν για τη δύναμη του ανθρώπου να επιβιώνει σε δύσκολες καταστάσεις είναι πάντοτε επίκαιρα. Η Ευθαλία του Γαλατά αυτή τη στιγμή ακόμη περισσότερο, μιας και αναφέρεται στις ελληνοτουρκικές σχέσεις, οι οποίες περνούν πάντοτε κύκλους εντάσεων, με θύματα πάντα τους απλούς ανθρώπους», λέει η ίδια στο mytv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved