Survivor 2: Η άρνηση του Κρητικού να βρεθεί στο ίδιο πάνελ με τον Χάρο στο Survivor Πανόραμα
Media

Survivor 2: Η άρνηση του Κρητικού να βρεθεί στο ίδιο πάνελ με τον Χάρο στο Survivor Πανόραμα

Survivor 2018: Ο Στέλιος Κρητικός είναι πολύ ενοχλημένος με όλα όσα έχει πει για εκείνον ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος τόσο μέσα στο παιχνίδι όσο και έξω από αυτό.

-Βγαίνοντας από το παιχνίδι, είδες τα βασικά βιντεάκια που σε αφορούν;

«Και βέβαια τα είδα. Μέσα στο παιχνίδι υπήρχε μια κόντρα με έναν άνθρωπο που με κατηγορούσε απίστευτα, τον Σώζοντα, και ήθελα να δω τι έχει ειπωθεί. Δεν έχουμε εικόνα για το τι βλέπει ο κόσμος, παίζουμε ένα παιχνίδι στα τυφλά. Οι δικοί μου άνθρωποι μου έλεγαν «δεν μπορείς να φανταστείς τι έλεγε για σένα». Και όντως έφριξα όταν είδα τα videos. Πιο πολύ με ενόχλησαν οι κατηγορίες που έβγαζε από τη φαντασία του» τόνισε στο Down Town.

- Χάρηκες που αποχώρησε από το παιχνίδι;

«Χάρηκα που έμειναν μέσα στο παιχνίδι οι φίλοι μου. Δεν είναι απαραίτητο πάντα να χαιρόμαστε για κάποιον άνθρωπο με τον οποίο δεν ταιριάζουμε. Χαιρόμαστε για αυτούς που αγαπάμε.»

-Γιατί, όμως, ο Χάρος να πει ψέματα για σένα;

«Μα δεν έλεγε μόνο για μένα, γενικά έμπλεξε όλη την ομάδα. Αν και εμένα είχε στοχοποιήσει πιο πολύ, ίσως γιατί προσπαθούσα να ηρεμήσω τα πνεύματα στην ομάδα. Έπαιρνα θέση και ίσως γι' αυτό να με θεωρούσε τον πιο επικίνδυνο αντίπαλο μέσα στην ομάδα.»

-Θα έκανες μια κοινή τηλεοπτική εμφάνιση στο Survivor Πανόραμα;

«Είπα και στην εκπομπή ότι δεν θέλω να έχω καμία σχέση μαζί του και ότι δεν με ενδιαφέρει ως άνθρωπος. Έτσι κι αλλιώς, είμαστε δύο διαφορετικές προσωπικότητες.. Δεν μπορείς να ταιριάξεις με όλους.»

- Μοιραία, πάντως θα συναντηθείτε στον τελικό. Έχεις σκεφτεί τι θα του πεις;

«Γιατί θα πρέπει να επικοινωνήσω και να μιλήσω μαζί του;»

-Θεωρείς ότι σε δυσφήμισε ή πιστεύεις ότι ο κόσμος γνωρίζει ποιος λέει αλήθεια;

«Θεωρώ ότι ο Χάρος με πρόδωσε. Πρόδωσε την εμπιστοσύνη μου, γιατί ενώ ήμουν δίπλα του, τον βοήθησα και ήμουν ο πρώτος που τον πλησίασα και τον στήριξα Δεν μπορούσα να διανοηθώ ότι έβγαινε πίσω από την πλάτη μου και με έλεγε ψεύτη, διπρόσωπο και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο. Αλλά δεν με ενδιαφέρει και δεν με αφορά το συγκεκριμένο θέμα. Δεν έζησα ένα Survivor να μείνει η αντιπαράθεση μου με τον Σώζοντα. Έχω μια τεράστια αγάπη γι αυτό που. έζησα και το τελευταίο πράγμα για το οποίο θα ήθελα να ξαναμιλήσω είναι ο Σώζων.»

-Στέλιο, πώς είναι να σε ξέρει ξαφνικά όλος ο κόσμος;

«Ούτε στο πιο τρελό μου όνειρο δεν πίστευα ότι θα υπάρχουν , άνθρωποι που θα με φωνάζουν στον δρόμο με το όνομα μου. Παίρνω τεράστια αγάπη από τον κόσμο και είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένος με αυτό που μου συμβαίνει. Είναι συγκλονιστικό. Πήγα χτες να κουρευτώ στο κομμωτήριο που ,είναι δέκα λεπτά από το σπίτι μου και έκανα τρεις ώρες να φτάσω, γιατί έπεσα πάνω στην ώρα που σχολούσαν παιδιά».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved