Ιωάννα Ασημακοπούλου: «Η μυθοπλασία μπορεί να τρώει κανένα "χαστούκι" αλλά συνεχίζει ακάθεκτη»
Media

Ιωάννα Ασημακοπούλου: «Η μυθοπλασία μπορεί να τρώει κανένα "χαστούκι" αλλά συνεχίζει ακάθεκτη»

Πρωταγωνιστεί στη σειρά Tο σόι σου και είναι η απίθανη γλυκιά νύφη, την οποία η τηλεοπτική πεθερά, Μίκρκα, δεν συμπαθεί ιδιαιτέρως.

Ο λόγος για την Ιωάννα Ασημακοπούλου. Πώς βλέπει η ηθοποιός το ενδεχόμενο να συνεχιστεί η σειρά και του χρόνου;

«Πολύ θετικά. Νομίζω είναι πολύ σπάνιο στην εποχή μας να συνεχίζει μια τέτοια σειρά για πολλά χρόνια. Το ίδιο ισχύει και για τη "Μουρμούρα". Είμαι πολύ ικανοποιημένη για τη συνεργασία, για τον χαρακτήρα που ερμηνεύω, για την απήχηση που έχει στον κόσμο και στα παιδιά κυρίως, που είναι οι πιο αυστηροί κριτές. Δεν μας έχει ανακοινωθεί κάτι επίσημα, αλλά νομίζω ότι όλοι θα συνεχίσουμε με μεγάλη χαρά».

Η μανία με τα ριάλιτι σας άγχωσε για το μέλλον της μυθοπλασίας;

«Φυσικά και φοβήθηκα. Η δική μου γενιά είχε δει όλα τα ριάλιτι σε μικρότερη ηλικία, αλλά η νέα ,γενιά δεν είχε ζήσει όλο αυτό το... παραλήρημα. Ήταν επόμενο αυτό που συνέβη. Αρχικά είχα θορυβηθεί αρκετά, γιατί σκέφτηκα ότι, εκεί που πήγε να επιστρέψει δυναμικά η μυθοπλασία, πάλι βρέθηκε ένα εμπόδιο. Στην πορεία όμως έγινα αισιόδοξη. Πιστεύω ότι μια καλή δουλειά, όχι μόνο σειρά αλλά και εκπομπή, δεν έχει να φοβηθεί τίποτα. Η μυθοπλασία μπορεί να τρώει κανένα "χαστούκι", αλλά συνεχίζει ακάθεκτη. Ο κόσμος την έχει ανάγκη, είναι στην κουλτούρα του Έλληνα. Από εκεί και πέρα, αν μια άλλη παραγωγή, ένα ριάλιτι, είναι πολύ καλό, θα πρέπει και αυτό να έχει τον χώρο του. Δεν αντιλέγω ότι όλα πρέπει να υπάρχουν», λέει στο περιοδικό Τηλέραμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved