Ιωάννα Ασημακοπούλου: «Στα social media μου στέλνουν πολλές κοπέλες μηνύματα και μου λένε…»
Media

Ιωάννα Ασημακοπούλου: «Στα social media μου στέλνουν πολλές κοπέλες μηνύματα και μου λένε…»

Η Ιωάννα Ασημακοπούλου κάνει καλή παρέα με την Μίρκα Παπακωνσταντίνου. «Με τη Μίρκα είμαστε ίδιες σαν χαρακτήρες. Δέσαμε από την πρώτη στιγμή και πάνω στη δουλειά και εκτός. Για μένα είναι ένας από τους πιο σημαντικούς ανθρώπους στη ζωή μου»  αναφέρει μεταξύ άλλων.

-Όταν βγαίνετε παρέα, μάλλον θα σας κοπούν λίγο περίεργα...

«Μας κοιτούν περίεργα. Μάλιστα πολλές φορές, αν πάμε για παράδειγμα σε ένα εστιατόριο, σταματούν να μιλούν στα διπλανά τραπέζια! Με χιουμοριστική διάθεση, λένε στη Μίρκα: "Τι κάνεις στο κορίτσι; Γιατί το βασανίζεις;"» τόνισε στο Τηλέραμα.

-Έχετε μπει ποτέ στη θέση να δικαιολογήσετε την Αλεξάνδρα, να σκεφτείτε πώς θα ήσασταν ως πεθερά;

«Δεν έχω παιδιά για να μπορώ να μπω στη θέση της, αλλά σίγουρα, αν γινόμουν κάποια στιγμή πεθερά, δεν θα ήμουν σαν την Αλεξάνδρα. Πιο πολύ θα ήμουν προς τη μεριά της Χαρούλας. Πιο καταδεκτική, πιο μαμά».

-Υπάρχουν όμως γυναίκες σαν την Αλεξάνδρα...

«Στα social media μου στέλνουν πολλές κοπέλες μηνύματα και μου λένε ότι τραβάνε τα ίδια και χειρότερα από τις πεθερές τους! Μέσα από αυτόν τον ρόλο κατάλαβα ότι είναι πολύ δύσκολο να αντεπεξέλθεις ως νύφη σε μια τόσο δύσκολη πεθερά και συμπάσχω με αυτές τις κοπέλες. Πάντως η Αντωνία και η Αλεξάνδρα κατά βάθος αγαπιούνται. Περισσότερο αυτή η κόντρα είναι ένα "εσωτερικό παιχνίδι" της Αλεξάνδρας. Βλέπει λίγο... περιπαικτικά τη σχέση της με τις δύο νύφες της».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved