Μάριος Αθανασίου: «Δεν είμαι αντικειμενικός κριτής»
Media

Μάριος Αθανασίου: «Δεν είμαι αντικειμενικός κριτής»

Ο Μάριος Αθανασίου έχει πρωταγωνιστήσει σε αρκετές σειρές στην τηλεόραση. Από αυτές που παίζονται τώρα, ποιες ξεχωρίζει;

«Δεν είμαι αντικειμενικός κριτής. Βλέπω σίριαλ στα οποία πρωταγωνιστούν φίλοι μου, συνάδελφοι ετών και μου αρέσουν πολύ. Και τις προσπάθειες του Alpha επικροτώ στη μυθοπλασία και του ΑΝΤ1. Για τα δεδομένα, τα αποτέλεσμα είναι πολύ καλό, μην ξεχνάμε ότι για τις σειρές δίνονται πολύ λιγότερα χρήματα από αυτά που διαθέτουν για τα ριάλιτι» τόνισε στο TV Kous Kous.

-Κατά περιόδους γίνεται μεγάλη συζήτηση για τους ανθρώπους που δεν είναι ηθοποιοί και παίζουν σε σειρές. Ποια είναι η άποψή σας;

«Αυτό δεν το κρίνω εγώ, αλλά ο κόσμος και η συνέχεια που έχει ο κάθε άνθρωπος σε αυτό το χώρο. Αν κάποιος θέλει να δοκιμάσει τις δυνάμεις του στην τηλεόραση, το θέατρο, μπορεί να το κάνει. Και πού ξέρετε; Αν το αποτέλεσμα είναι καλό, μπορεί να' του ανοίξει και ένας νέος δρόμος, να πάει να σπουδάσει, να το ψάξει. Ξέρετε, λόγω της εμπειρίας που έχω πλέον, δεν θέλω να γίνομαι απόλυτος. Μεγαλώνεις και έχεις μεγαλύτερη κατανόηση.»

-Αγχώνεστε για το επαγγελματικό σας μέλλον;

«Εννοείται, αγχώνεσαι αρχικά για το αν θα υπάρξει μια δουλειά. Μετά αγχώνεσαι για το ποια θα είναι αυτή η δουλειά και αν θα την αγαπήσει ο κόσμος. Είναι πολλά τα... σιάδια του άγχους (γέλια)!»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved