Μιχάλης Λεβεντογιάννης: «Είναι η πρώτη φορά που με σταματάει τόσος κόσμος στον δρόμο»
Media

Μιχάλης Λεβεντογιάννης: «Είναι η πρώτη φορά που με σταματάει τόσος κόσμος στον δρόμο»

Πολύ πάθος και έρωτα βλέπουμε στις σκηνές στις οποίες πρωταγωνιστεί ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης στην σειρά Τατουάζ. Τα ερωτικά γυρίσματα τον έχουν δυσκολέψει καθόλου;

«Επειδή δεν είχα ξανακάνει ερωτικά γυρίσματα για τόσο μεγάλη χρονική διάρκεια, δεν με έχουν δυσκολέψει γιατί έχω δίπλα μου μια πάρα πολύ καλή παρτενέρ που είναι επαγγελματίας. Η Χρύσα με βοηθά επίσης πάρα πολύ και στον τρόπο που θα εξελιχθεί η ερωτική σκηνή και στο να μην αισθανθώ εγώ άσχημα γυρίζοντάς την» τόνισε στο TV Έθνος.

-Πόσο θα υποφέρει ακόμη ο Τόνυ με τις δύο γυναίκες της ζωής του; Θα παντρευτείτε με την Τατιάνα Δαμιανού; Με την Άννα θα χωρίσετε τελικά;

«Με την Άννα, όπως εξελίσσεται η υπόθεση, τείνουν να γίνουν δύο καλοί φίλοι. Σε ό,τι αφορά την Τατιάνα, όλα δείχνουν πως θα γίνει ο γάμος.»

-Στον δρόμο ο κόσμος σε αναγνωρίζει; Ρωτάνε τι θα γίνει στα επόμενα επεισόδια; Τι άλλο σου λένε;

«Χαίρομαι πολύ με αυτό που συμβαίνει, γιατί είναι η πρώτη φορά που με σταματάει τόσος κόσμος στον δρόμο. Οι περισσότεροι αυτό που ζητούν είναι να βγουν μια φωτογραφία μαζί μου. Ενώ όταν με ρωτούν για τις εξελίξεις στο σίριαλ αναφέρονται στην κυρία Καράντη, που υποδύεται τη μητέρα μου, και μου λένε διάφορα γι αυτήν, αλλά κυρίως ότι λατρεύουν να τη μισούν».

-Τα σχέδια σου για το μέλλον;

«Κάποια στιγμή θέλω να καταφέρω να' πάω στο εξωτερικό για να δω επαγγελματικά πώς κινείται το πράγμα και πώς λειτουργεί. Κατά τα άλλα, τη νέα σεζόν θα είμαι στο «Τατουάζ» αλλά και στο θέατρο «Βεάκη», στην παράσταση «Λωξάντρα» του κ. Χατζάκη.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved