Οι αυλαίες και τα… σιγουράκια του Alpha
Media

Οι αυλαίες και τα… σιγουράκια του Alpha

Η τηλεοπτική σεζόν οδεύει προς το τέλος της και για κάποιες από τις αγαπημένες σειρές μας θα ισχύει το «όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν»!

Υπάρχουν, βεβαίως, και αυτές που έχουν τη δυναμική για να συνεχίσουν ακόμη μία σεζόν και αυτό θα κάνουν.

Ανάμεσα στις σειρές που θα μας... κουνήσουν το μαντίλι είναι και το μεγάλο hit του Alpha «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», που κράτησε παρέα στο κοινό για πέντε συνεχείς σεζόν και τα ζευγάρια του έγιναν μέρος της καθημερινότητάς μας. Ετσι, η ιστορία ολοκληρώνεται και σίγουρα θα έχει ενδιαφέρον να δούμε ποιο θα είναι το φινάλε.

Αυλαία, όπως αναφέρει η espresso, στις 24 Ιουνίου θα ρίξει και «Tο σόι σου», αλλά οι οικογένειες Χαμπέα και Τριανταφύλλου θα ανανεώσουν το ραντεβού με το τηλεοπτικό κοινό, με την έναρξη της επόμενης σεζόν, πάντα στην prime time ζώνη.

Λίγες μέρες αργότερα, στις 29 Ιουνίου, θα μας αποχαιρετήσει και το καθημερινό του Alpha «Έλα στη θέση μου», το οποίο πήρε παράταση και για την επόμενη χρονιά, αφού τα νούμερα τηλεθέασης είναι τέτοια που της έδωσαν το... διαβατήριο για ακόμη μία σεζόν. Το ίδιο θα ισχύσει και για το «Τατουάζ», το οποίο θα ολοκληρωθεί στα τέλη του Ιουνίου, με ένα σπέσιαλ διπλό επεισόδιο, όπως έχουν συνηθίσει το κοινό τους η Βάνα Δημητρίου και ο Ανδρέας Γεωργίου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved