Κωνσταντίνος Πλεμμένος: «Δεν μου λείπει η τηλεόραση»
Media

Κωνσταντίνος Πλεμμένος: «Δεν μου λείπει η τηλεόραση»

Τον γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από τη συμμετοχή του στη σειράς Μην αρχίζεις τη μουρμούρα.

Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Πλεμμένο. Ο ηθοποιός μιλώντας σε πρόσφατη συνέντευξη του αποκαλύπτει τι είναι αυτό που του λείπει από την τηλεόραση, όταν απέχει.

«Μου λείπει αυτή η σταθερότητα που έχει η τηλεόραση και η οικονομική άνεση. Δεν μου λείπει η τηλεόραση, αλλά η σχέση που είχαμε στη σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα». Ήταν μια πολύ ωραία εμπειρία», λέει στο mytv.

Όσο για το αν του έχει συμβεί να στο παρελθόν να επηρεαστεί κάποια σχέση του επειδή δεν ήταν καλά στο επαγγελματικό κομμάτι;
«Ναι, γιατί για μένα δεν είναι επαγγελματικό κομμάτι πλέον. Όσο περνούν τα χρόνια αυτή η δουλειά είναι προσωπικό κομμάτι. Επηρεάζουν τη ζωή μου οι παραστάσεις και τα έργα που κάνω τα συναισθήματα και όλη αυτή η εργασία πάνω στα έργα. Όταν, για παράδειγμα, πας να κάνεις τον Ίψεν, ο οποίος είναι ένας μεγάλος συγγραφέας που έχει πολλά πράγματα μέσα, τα οποία για να τα ακουμπήσεις και να καταλάβεις τι γίνεται πρέπει να επηρεαστείς πραγματικά 24 ώρες το 24ωρο.

Αν δεν το κάνεις, θα είναι απλώς ένα ωραίο έργο και μπορεί να έχει και κάποιο νόημα. Για να μπεις βαθιά μέσα στα ζουμιά που έχει το έργο, πρέπει να επηρεαστείς πολύ. Έχω σκοπό και το προσπαθώ να επηρεάζομαι πολύ και μετά να υπάρχει αποσυμπίεσα. Κάποιες φορές μπορεί να είναι δύσκολο για τους γύρω μου, αλλά όποιος είναι μαζί μου πολύ καιρό, γονείς, φίλοι, συγγενείς, κοπέλες, το αντιλαμβάνονται ότι με επηρεάζει», καταλήγει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved