PUMA: Ο μυστικός σύμμαχος Μαχητών και Διάσημων!
Media

PUMA: Ο μυστικός σύμμαχος Μαχητών και Διάσημων!

Όλοι γνωρίζουμε πως το Survivor δεν είναι μόνο παιχνίδι επιβίωσης, αλλά και συνεχών ανατροπών,

και όπως προσέξαμε τελευταία, Μαχητές και οι Διάσημοι έχουν χωριστεί εκ νέου, δημιουργώντας ερωτήματα και προσδοκίες στο κοινό που παρακολουθεί με αγωνία τις εξελίξεις!

puma symboulio

Τέσσερις μήνες από την εκκίνηση του παιχνιδιού, οι Μαχητές μας έχουν αποδείξει ότι τους αξίζει το όνομα αφού έχουν καταφέρει να κρατήσουν την αριθμητική τους υπεροχή, να διακριθούν σε αγωνίσματα και να κερδίσουν περισσότερα έπαθλα από τους Διάσημους! Κανείς πλέον δεν αμφιβάλλει το πείσμα και την επιθυμία τους για νίκη!

27575023 563889407282074 1617177447483047936 n

Ωστόσο, καθ’ όλη τη μέχρι τώρα πορεία τους, οι Μαχητές είχαν στη διάθεση τους και έναν «όχι και τόσο κρυφό» σύμμαχο: την PUMA! Με ρούχα που προσδίδουν άνεση και βελτιώνουν την απόδοση, που τους βοηθούν να ανταπεξέρχονται με μεγαλύτερη ευκολία στις προκλήσεις και τους ζεσταίνουν τα δροσερά βράδια, οι Μαχητές κατάφεραν να κρατήσουν την αριθμητική τους ισχύ και την φοβερή τους απόδοση!

PUMA 2

Η αλλαγή των ομάδων είναι πια γεγονός! Πλέον μέλη των Μαχητών και των Διάσημων έχουν μπερδευτεί και χωριστεί σε δύο νέες ομάδες, αφήνοντας ένα ερώτημα να πλανάται: τώρα που ο «μυστικός σύμμαχος» είναι κοινός, ποια ομάδα θα νικήσει?

0C8A0839

Μείνε συντονισμένος για όλα τα Survivor news και όχι μόνο, ακολουθώντας την PUMA στα social:

FB: PUMA Sportswind

Instagram: sportswind_gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved