Survivor Women: μαθήματα επιβίωσης!
Media

Survivor Women: μαθήματα επιβίωσης!

Το Survivor 2 έχει καταφέρει να συνδυάσει τα τροπικά νερά, τις εξωτικές παραλίες, και τα coconut trees, όχι με ειδυλλιακές διακοπές, αλλά με μάχες στην αρένα! Στο απόλυτο παιχνίδι επιβίωσης, Μαχητές και Διάσημοι, γυναίκες και άντρες, αγωνίζονται με σθένος, ξεπερνώντας τα όρια του εαυτού τους για να καταστήσουν το πολυπόθητο έπαθλο!

Και ενώ πολλοί θα περιμένανε καθώς περνούσε ο χρόνος, ότι οι γυναίκες θα αποτελούσαν μειοψηφία, αυτές έχουν κατακτήσει με το σπαθί τους την παρουσία τους στον Άγιο Δομίνικο, αποδεικνύοντας περίτρανα ότι κάθε άλλο παρά το ασθενές φύλο είναι!

 C5U7375

“We do not always win but we are always winning!”

Ταυτισμένες με το motto της μοναδικής εταιρείας Under Armour, που όχι μόνο ντύνει το σώμα αλλά επίσης στηρίζει, εμπνέει και ενθαρρύνει τις σύγχρονες γυναίκες – Ροβινσώνες του παιχνιδιού, οι παίκτριες καθημερινά προβάλουν τον δυναμικό τους χαρακτήρα και κερδίζουν έδαφος και προνόμια!

Ανταπεξέρχονται στις εξωτερικές προκλήσεις, με τεράστια ψυχική δύναμη και ένστικτο, εμφανίζουν ηγετικές ικανότητες και επιδεικνύουν μεγαλείο ψυχής που πολλές φορές υπερνικάει τη μυϊκή δύναμη των αντρών! Πάντα πρακτικές αναζητούν την άνεση και την απόδοση, όπου μπορούν να την βρουν, και δεν αποχωρίζονται στιγμή την Under Armour, που έχει αποδειχτεί ο ισχυρός τους σύμμαχος στις καθημερινές μάχες! Έτσι, ακόμη και στις πιο δύσκολες συνθήκες, διατηρούν τη μαγεία και τη γοητεία τους κάνοντας και το πιο δύσκολο να φαίνεται απλό!

IMG 20180219 WA0003

Γιατί οι γυναίκες του Survivor 2 είναι #UnlikeAny !

Ακολούθησε την Under Armour στα social και μάθε τα πάντα για την κορυφαία αθλητική εταιρία:

FB: UnderArmourGreece/

Instagram: underarmourgr/

UA Unlike Any
©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved