Το τατουάζ: Νέο ειδύλλιο «βόμβα»
Media

Το τατουάζ: Νέο ειδύλλιο «βόμβα»

Στα νέα επεισόδια του Το τατουάζ αναμένεται να σκάσει άλλη μια «βόμβα», που θα ανατρέψει ξανά τις ισορροπίες, με ένα love story που θα ιντριγκάρει πολύ τους φανατικούς της σειράς.

Και αυτό γιατί... μήλον της Έριδος θα είναι ο Γιώργος Αγγελόπουλος! Με την απόφασή του να δοκιμάσει τις δυνάμεις του στην υποκριτική, μπορεί να ξεσήκωσε αρχικά θύελλα αντιδράσεων (αν και δεν ήταν λίγοι αυτοί που έσπευσαν να τον υπερασπιστούν), όμως πια αποτελεί έναν από τους βασικούς και πιο αγαπητούς χαρακτήρες στο πιο επιτυχημένο σίριαλ της σεζόν. Υποδύεται τον Στέφανο Λαμπίρη, έναν άνθρωπο με σκοτεινό παρελθόν, που σιγά σιγά βγήκε στο φως μέσα από την άγρια κόντρα του με τον Σάκη (Λάζαρος Βασιλείου).

Παράλληλα όμως η έμπειρη σεναριογράφος δεν θα μπορούσε να μην τον εμπλέξει και σε κάποιο ειδύλλιο. Στα πρώτα επεισόδια που ο ρόλος του εντάχθηκε στο στόρι είδαμε ένα πολύ διακριτικό φλερτ με τη γοητευτική Όλγα [Κατερίνα Γερονικολού), το οποίο ωστόσο δεν ευοδώθηκε, καθώς η κοπέλα τότε . ήταν ακόμα ζευγάρι με τον Σάκη. Αντιθέτως, η Νικόλ (Ελεονώρα Αντωνιάδου) εντυπωσιάστηκε από την πρώτη στιγμή με τον χαρακτήρα και τον δυναμισμό του Στέφανου. Στο πρόσωπο του είδε την ασφάλεια και τη σταθερότητα που ποτέ δεν ένιωσε με τον άπιστο Ιωσήφ (Αλέξανδρος Πέρρος). Γι' αυτό ζήτησε διαζύγιο από τον άντρα της και έπεσε στην αγκαλιά του επιχειρηματία.

Το άλλο πρόσωπο της Νικόλ

Κι ενώ όλα έδειχναν πως το ζευγάρι είχε προοπτική, η Νικόλ άρχισε να δείχνει έναν άλλο χαρακτήρα στον Στέφανο. Το ότι εκείνος συμπαραστάθηκε έμπρακτα στην Όλγα όταν εκείνη δέχτηκε απειλές από τον Σάκη προκάλεσε την... έκρηξη ζήλιας της δικηγόρου. Μάλιστα η Νικόλ έφτασε στο σημείο να κάνει μια πολύ άσχημη σκηνή στην ίδια την Όλγα. Η πρώην του Σάκη αναγκάζεται τελικά να του αποκαλύψει το δυσάρεστο περιστατικό... Ο Στέφανος θυμώνει με τη Νικόλ και επειδή υπήρξε ειλικρινής, η συμπεριφορά αυτή τον κάνει να «παγώσει» απέναντι στην κολλητή φίλη της Άννας.

Σε πρώτη φάση ο Στέφανος εκφράζει την απογοήτευση του στην ίδια τη Νικόλ, σύντομα όμως την αποφεύγει και της φέρεται με ψυχρότητα. Την ίδια στιγμή, η Όλγα τον γοητεύει κάθε μέρα και περισσότερο. Τη φλερτάρει διακριτικά, και εκείνη, αν και ξαφνιάζεται, κολακεύεται πολύ. Δεν παραδέχεται ανοιχτά τα συναισθήματα της, ωστόσο σύντομα θα... ενδώσει και ένα δυνατό love story θα γεννηθεί, για να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του κοινού στα προσεχή επεισόδια. Η Νικόλ, από την άλλη, είναι θλιμμένη και βρίσκει παρηγοριά στην κολλητή της την Άννα, στην οποία εξομολογείται ότι... μετάνιωσε που χώρισε τον Ιωσήφ! Παράλληλα, συνεχίζει να ενοχλεί την Όλγα, κατηγορώντας την και εκτοξεύοντας ύβρεις, γεγονός που φτάνε στα όρια του τον Στέφανο. Το ποτήρι ξεχειλίζει και της ξεκαθαρίζει ότι όλα τέλειωσαν ανάμεσα τους και καλά θα κάνει να τον ξεχάσει. Όμως η Νικόλ δεν θέλει να αφήσει αμαχητί τον Στέφανο στην αγκαλιά της Όλγας. Έχει άλλωστε θυσιάσει έναν γάμο για να είναι μαζί του...

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως, αν δεν υπάρξουν ανατροπές, το «Τατουάζ» θα παραμείνει στους δέκτες μας μέχρι τα τέλη Ιουνίου και θα επανέλθει δριμύτερο με τον δεύτερο κύκλο επεισοδίων το ερχόμενο φθινόπωρο. Οι συντελεστές αναμένεται να ζήσουν ένα δύσκολο καλοκαίρι, αφού θα δουλεύουν εντατικά ως τον Δεκαπενταύγουστο, με εξαίρεση μια μικρή παύση που θα κάνουν μες στον Ιούνιο.

Πηγή: Τηλέραμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved