Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Η τηλεόραση δεν περνά και τις πιο “γευστικές” της μέρες»
Media

Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Η τηλεόραση δεν περνά και τις πιο “γευστικές” της μέρες»

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου σχολίασε το τηλεοπτικό τοπίο και εξομολογήθηκε αν θα έκανε ξανά πρωινή εκπομπή.

Σύμφωνα με τα όσα ακολούθησαν, το «Nomads» φαίνεται πως ήταν μέσα στο top 5 του καναλιού, αναφορικά πάντα με τις τηλεθεάσεις. Πώς νιώθεις με αυτήν την επιτυχία;

Νιώθω πάρα πολύ όμορφα, γιατί ξέρω πόσο δύσκολα βγήκε αυτό το παιχνίδι, αλλά και το τι περάσαμε για να βγει αυτό το αποτέλεσμα. Έκανε μέσο όρο περίπου 26% στην prime time ζώνη του καναλιού. Ανταγωνίστηκε μεγάλα τηλεοπτικά προγράμματα όπως το «Voice», το «Τατουάζ», τα «Ελλάδα έχεις ταλέντο» και πολλές ωραίες ταινίες και πραγματικά για άλλη μία φορά έλεγα από μέσα μου πόση κακία έχουν ορισμένοι άνθρωποι που με απτά τα ποσοστά, με αυτόν τον ανταγωνισμό και μετά το επιτυχημένο «Survivor» έλεγαν ότι δεν πήγε καλά.

Το πρωινό σου λείπει;

Έτσι όπως μου το λες, δεν μου λείπει, γιατί κάνω κάθε μέρα εδώ και 6 χρόνια πρωινό ραδιόφωνο και μου αρέσει πάρα πολύ. Αν με ρωτάς αν θα έκανα ξανά τηλεοπτικό πρωινό, κάτω από ορισμένες συνθήκες ίσως και να ξαναέκανα.

Ύστερα από τόσα χρόνια στην τηλεόραση, τι πιστεύεις ότι λείπει;

Η τηλεόραση είναι σαν το φαγητό πάντα αναζητάς αυτό που λείπει για να το κάνεις πιο νόστιμο. Ό,τι λείπει, πολύ σύντομα θα το δούμε μπροστά μας. Και αυτό που λείπει για τον καθένα είναι πάντα διαφορετικό. Το σίγουρο είναι όμως ότι η τηλεόραση δεν περνά και τις πιο «γευστικές» της μέρες.

Πηγή: 7 Μέρες tv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved