Σωτήρης Κοντιζάς: «Πέρα από μαγειρική, το Master Chef έχει να κάνει και με πλάσιμο χαρακτήρων»
Media

Σωτήρης Κοντιζάς: «Πέρα από μαγειρική, το Master Chef έχει να κάνει και με πλάσιμο χαρακτήρων»

Ο Σωτήρης Κοντιζάς μίλησε για την τηλεόραση, τη συμμετοχή του στο MasterChef και αν είχε δεύτερες σκέψεις όταν είπε το «ναι» στο ριάλιτι μαγειρικής!

«Δεύτερες σκέψεις σίγουρα υπήρχαν. Οι προσδοκίες είχαν να κάνουν με το ότι ήθελα να βγει ένα καλό αποτέλεσμα.» είπε στο περιοδικό Glow!

Και πρόσθεσε: «Ένα καλό αποτέλεσμα θέλαμε, όχι με την έννοια του να κάνουμε νούμερα. Να γίνει μια δουλειά προσεγμένη. Δεν είμαστε εκεί για να κάνουμε τους ωραίους, αλλά για να περάσουμε κάποια όμορφα πράγματα. No matter the cost. Να δώσουμε ερέθισμα και κίνητρο για διάλογο. Πέρα από μαγειρική, το Master Chef έχει να κάνει και με πλάσιμο χαρακτήρων. Ήθελα, λοιπόν, να κάνω την προσπάθειά μου. Αν όλο αυτό καθώς εξελισσόταν θα μπορούσε να έχει και προεκτάσεις, πέρα από μαγειρικές, που ν’ αφορούν στην παιδεία ή την εκπαίδευση, μιλάμε για ένα ιδανικό σενάριο. Γενικά, όμως, η τηλεόραση, τα «επικίνδυνα» που έχει είναι δύναμη και ορμή σαρωτική. Δεν είναι εύκολο για έναν άνθρωπο να μπορεί να την ορίσει και να την κατευθύνει. Εκεί ήταν ο μεγαλύτερος φόβος.»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved